Reghecampf nu a mai rezistat în Emirate

Reghecampf nu a mai rezistat în Emirate sursa: arhivă EVZ

După aproape un an și cinci luni petrecute la cârma celor de la Al-Wahda, tehnicianul român s-a despărțit de echipă, după mai multe „contre” pe care le-a avut cu șeicii clubului din Abu Dhabi

Laurențiu Reghecampf și gruparea Al-Wahda s-au desparțit de comun acord, deși antrenorul român mai avea contract valabil pâna în 2020 cu trupa din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). Decizia a venit ca urmare a tensiunilor între cele două părți, „Reghe” fiind nemulțumit de faptul că oficialii clubului nu s-au implicat în transferuri, deși mai mulți jucători importanți au plecat de la Al-Wahda.

Pedepsit de conducere?

În vreme ce rivelele echipei românului s-au întârit serios în perioada de transferuri, șeicii nu i-au adus românului decât un singur jucator, și acela liber de contract. Totuși, pare sa fi fost o palma data de conducerea echipei lui Reghecampf, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioada, forțâdu-l practic pe tehnician sa demisioneze. În perioada petrecută la Al- Wahda, Reghecampf a cucerit trei trofee, dar în ultimele 10 meciuri bilanțul echipei nu a fost unul satisfăcător: 4 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Așadar, românul în vârsta de 43 de ani a lasat echipa pe locul cinci în clasament, cu 15 puncte, cu noua mai puine decât liderul Al Sharjan. Clubul din Abu Dhabi s-a miscat rapid si i-a gasit înlocuitor lui Laureniu Reghecampf, cel puin pentru moment. Al Hay Juma va fi antrenor interimar, cel care a condus formația si înainte de sosirea lui Reghecampf în Emirate, în vara lui 2017. Reghecampf a ajuns la Al-Wahda în iulie 2017 și încasa un salariu de 4 milioane de dolari pe an.