Reghecampf trebuie să aibă rezultate cu echipa asta (n.r. – Steaua). Nu știu cum se explică faptul că anumiți jucători jucau atât de bine la Astra, iar la Steaua nu mai dau randament. Poate sunt antrenamentele prea tari, poate nu se face ce trebuie la antrenamente sau poate schimbă prea des echipa.

Nu au jucat nimic în ultimele meciuri. Nu se poate să te bată Dinamo și să faci egal cu Botoșaniul, echipe mult mai slabe.

E clar că se întâmplă ceva acolo, în vestiar. Dar noi, din afară, nu știm exact. Cum să spui, totuși, așa ceva despre un jucător de care s-ar putea să ai nevoie? (n.r. – despre Tudorie). Dacă era în Germania și spunea așa ceva, se termina cu el. Era vai de capul lui!.

Sunt niște chestii care mă pun pe gânduri. În plus, Reghecampf nu acceptă critica. E foarte deranjat când cineva îi spune că nu vede nimic. E tânăr și trebuie să mai învețe. Văd că este în panică fiindcă toată lumea e cu ochii pe el și că e răspunzător de rezultate. Dar sunt curios să vad dacă o să mai fie antrenor și din iarnă. 

Ce să caute la Hamburg? Să vină șofer, bucătar sau ce? Ce să facă el în Bundesliga? În Germania nici nu s-a pomenit despre venirea la Hamburg”, a spus Răducanu pentru Libertatea.