Cel mai mare jucător român din toate timpurile s-a trezit cu multe reproșuri din partea unui necunoscut în fotbalul românesc. „Să știți că eu l-am iubit pe jucătorul Hagi, l-am respectat, am fost fanul lui. Dar ca antrenor nu îl cunosc. Este o dramă că societatea românească acceptă delirul de superioritate al lui Hagi! El știe tot. Poate să fie critic literar, să vorbească despre «Iliada», poate să fie doctor, să vorbească despre patologia cancerului de col uterin, poate să vorbească despre Victor Pițurcă… El știe tot. Asta este drama cea mare, că îl acceptă societatea românească”, a atacat Isac, într-un interviu acordat pentru prosport.ro. Tehnicianul și-a continuat discursul extrem de dur.

S-a făcut de râs cu Anglia

„Eu nu sunt selecţionerul care să îi răspundă la telefon lui Hagi şi care să primească ordine «Ia-l pe ăla, pe ăla şi pe ăla». O fi fost așa obișnuit, dar nu ține cu mine. Am atât de multe de aflat, încât mi-e greu să iau lecţii de la Hagi.

” Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a reacționat cu o întrebare retorică: „Cine dracu’ mai e și ăsta?” Până acum, naționala lui Isac a jucat un meci amical cu Anglia și a pierdut cu scorul de 0-6!