Evenimentul Zilei > Social > Recomandările hair styliştilor pentru Crăciun şi Revelion
Recomandările hair styliştilor pentru Crăciun şi Revelion

Recomandările hair styliştilor pentru Crăciun şi Revelion

Unul dintre cei mai cunoscuţi hair stylişti din România recomandă pentru seara de Crăciun o coafură glam natural, iar pentru Revelion o coafură avangardistă.

„Coafurile pentru Crăciun trebuie să fie cât mai naturale şi lejere şi bineînţeles adaptate persoanei, dar şi locaţiei. Aşa că, indiferent dacă primim oaspeţi sau suntem oaspeţii cuiva, seara de Crăciun o petrecem acasă. Însă aceasta nu înseamnă că nu trebuie să arătăm bine. După ce termină cu pregătirile pentru masa de Crăciun, fiecare femeie trebuie să se ocupe şi de ea, aşa încât să fie strălucitoare, pregătită de sărbătoare”, a spus Adrian Perjovschi.

Hair stylistul recomandă aşadar pentru ziua de Crăciun o coafură strălucitoare, cu volum şi cu onduleuri uşoare: „De evitat părul foarte coafat şi finisat. Nu trebuie nici să-l tapăm prea mult. Glam natural este secretul unei coafuri perfecte pentru Crăciunul de anul acesta”.

Pentru petrecerea de Revelion, hair stylistul Adrian Perjovschi propune „ceva mai avangardist, mai îndrăzneţ şi mai cool”, aceasta şi pentru că ţinuta aleasă de obicei pentru seara dintre ani este mai extravagantă, de gală.

“Pentru petrecerea de Anul Nou putem alege părul prins, în stil “ponytail” sau “up style”, se pot folosi împletiturile, dar şi accesorii de păr dintre cele mai variate. În funcţie de personalitatea fiecărei femei, care trebuie reflectată şi prin coafură, sunt recomandate extensiile, mesele, bentiţele sau diversele bijuterii pentru păr”, spune Adrian Perjovschi.

La capitolul “Aşa nu!”, hair stylistul recomandă să se evite folosirea sclipiciului în păr chiar şi cu această ocazie, părul prea tapat şi, în general, “coafurile prea înţepenite”.