Evenimentul Zilei > Actualitate > Real Madrid pregătește MAREA MUTARE de anul viitor. Cine va opri supremația Barcelonei
Real Madrid pregătește MAREA MUTARE de anul viitor. Cine va opri supremația Barcelonei

Real Madrid pregătește MAREA MUTARE de anul viitor. Cine va opri supremația Barcelonei

Real Madrid este gata să-l readucă pe banca tehnică pe Jose Mourinho, portughezul fiind un pariu potrivit al președintelui Florentino Perez în „războiul” cu rivala FC Barcelona.

Astfel, Jose Mourinho poate reveni pe banca tehnică a trupei madrilene, care a luat în considerare de câteva ori despărțirea de actualul tehnician, Rafa Benitez. Mutarea ar putea pica la fix pentru cele două tabere. Realul vrea să scape de Rafa, iar Chelsea de Mourinho. 

Cotidianul britanic „The Sun” a anunțat că oficialii trupei spaniole poartă deja negocieri cu Jose Mourinho pentru o revenire pe „Bernabeu”. La Chelsea, tehnicianul portughez este urmărit de demisie, din cauza rezultatelor slabe înregistra cu „The Blues” în Premier League. Chelsea ocupă locul 14 după 15 etape, cu doar 15 puncte acumulate, cel mai slab start al unei campioane din primul eșalon englez.

Cu Real Madrid, Jose Mourinho a bifat 3 semifinale consecutive, iar în Spania a cucerit 3 tiluri: La Liga, Cupa și Supercupa Spaniei, toate în 2012.