Evenimentul Zilei > Sport > Real Madrid îl pierde pe Sergio Ramos. Condiițiile căpitanului de pe Bernabeu
Real Madrid îl pierde pe Sergio Ramos. Condiițiile căpitanului de pe Bernabeu

Real Madrid îl pierde pe Sergio Ramos. Condiițiile căpitanului de pe Bernabeu

Sergio Ramos ar putea pleca de la Real Madrid vara viitoare. Fundașului în vârstă de 33 de ani îi expiră înțelegerea în 2021, iar perioada de transferuri din 2020 ar putea fi ultima șansă a clubului de pe Bernabeu să-l vândă. 

Sergio Ramos va intra vara viitoare în ultimul an de contract cu Real Madrid. Căpitanul madrilenilor ia în calcul varianta de a-și încheia cariera pe Santiago Bernabeu, însă cu o singură condiție: să devină cel mai bine plătit jucător din echipă.

Potrivit presei din Spania, Florentino Perez este dispus să-i ofere lui Ramos o prelungire cu un an de zile a contractului și o majorare a salariului, însă care nu-l va face pe spaniol cel mai bine plătit din echipă. În aceste condiții, fundașul central ia în calcul varianta despărțirii, iar Real Madrid are în vedere mai mulți înlocuitori.

3 fundași de top pe lista lui Real Madrid

Milan Skriniar (Inter Milano), Virgil Van Dijk (Liverpool) și Kalidou Koulibaly (Napoli) sunt variantele pe care le au în vizor cei de la Real Madrid. Sergio Ramos a luat în calcul despărțirea de Real Madrid și vara trecută, fiind atras de chinezii de la Jiangsu Suning cu o ofertă colosală.

  • 12 milioane de euro pe sezon este salariul lui Ramos la Real Madrid;
  • 170 de selecții și 20 de goluri are Sergio Ramos pentru naționala Spaniei;
  • 621 de partide și 88 de goluri are Sergio Ramos pentru Real Madrid, în aproape 14 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu.