Evenimentul Zilei > International > Reacţia WASHINGTON-ului după ce RUSIA a expulzat DIPLOMAŢII americani. Atac DUR din partea lui McCain
Reacţia WASHINGTON-ului după ce RUSIA a expulzat DIPLOMAŢII americani. Atac DUR din partea lui McCain

Reacţia WASHINGTON-ului după ce RUSIA a expulzat DIPLOMAŢII americani. Atac DUR din partea lui McCain

Senatorul republican John McCain a criticat dur decizia Moscovei de expulza mai multe sute de angajaţi ai misiunilor diplomatice americane din Rusia.

Acesta a mai spus că preşedintele rus Vladimir Putin şi acoliţii săi vor plăti pentru atacarea democraţiei din SUA.

McCain este unul din ce mai duri critici ai Rusiei în Congresul SUA şi a militat în repetate rânduri pentru noi sancţiuni împotriva Moscovei.

Rusia a anunţat vineri, ca reacţie la noile sancţiuni adoptate de Congresul SUA, că Statele Unite au termen până la 1 septembrie să reducă personalul diplomatic de pe teritoriul rus până la 455 de persoane, nivelul angajaţilor misiunilor ruse din SUA după ce Administraţia Barack Obama a expulzat 35 de ruşi în decembrie 2016.

n contextul în care Congresul SUA a adoptat noi sancţiuni împotriva Moscovei, iar preşedintele Donald Trump urmează să le aprobe, Vladimir Putin a anunţat că personalul misiunilor diplomatice americane, inclusiv angajaţii care nu au statut diplomatic, trebuie redus cu 755 de persoane până la 1 septembrie, scrie mediafax.ro.

CITEŞTE ŞI: RUSIA se RĂZBUNĂ pe SUA pentru sancțiunile economice. Cere Washingtonului să-și reducă numărul DIPLOMAȚILOR

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: