Reacţia lui PONTA despre "meciul" Palada - Goţiu: „Ar trebui să-şi dea singur un pumn”

Reacţia lui PONTA despre "meciul" Palada - Goţiu: „Ar trebui să-şi dea singur un pumn”

Victor Ponta, fostul premier al României, şi-a scris părerea despre ceea ce s-a întâmplat între Mirel Palada şi Mihai Goţiu ieri seara, în studiourile B1TV.

Ponta este de părere că nu există nicio scuză pentru ceea ce a făcut Mirel Palada şi că acesta va trebui să suporte consecinţele.

„Oricât de provocator sau de enervant este un adversar politic NU EXISTĂ NICIO SCUZĂ pentru a-ţi rezolva o problemă cu pumnii!

Îmi pare rău de Mirel Palada (nu mă dezic acum de el ca om sau coleg într-o perioadă dificilă) dar cred că eu pot sa îi spun adevărul neplăcut - a făcut o mare prostie şi va plăti scump pentru asta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aşa cum îl cunosc cred că acum realizează cel mai bine acest lucru şi îl regretă - dar suntem toţi responsabili pentru deciziile noastre greşite. Şi mai e ceva pentru care Mirel ar trebui să îşi dea singur un pumn - scandalul provocat de confruntarea lui cu Goţiu este un dar căzut din cer pentru toţi cei care vor să îngroape acum povestea, de o mie de ori mai sordidă şi mai periculoasă pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului „Portocală” Negulescu şi cu primele dovezi scrise şi certe privind dosare penale mai falsificate şi mai abuzive decât în anii '50!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.