Evenimentul Zilei > Actualitate > Reacția românului care l-a ajutat pe Michel Platini să ajungă în vârful fotbalului. „Nu-l știu ca pe un om care să aibă nevoie de bani”
Reacția românului care l-a ajutat pe Michel Platini să ajungă în vârful fotbalului. „Nu-l știu ca pe un om care să aibă nevoie de bani”

Reacția românului care l-a ajutat pe Michel Platini să ajungă în vârful fotbalului. „Nu-l știu ca pe un om care să aibă nevoie de bani”

Mircea Sandu, fost președinte al Federației Române de Fotbal, a vorbit despre arestarea lui Michel Platini, acuzat de corupție.

Michel Platini, fost președinte al UEFA, a fost arestat, astăzi, fiind acuzat că a manipulat voturile pentru desemnarea Qatarului, ca gazdă a Mondialului din 2022. Mircea Sandu, fost șef al Federației Române de Fotbal, a vorbit despre reținerea celui pe care l-a ajutat, în 2007, alături de rusul Vitali Mutko, ucraineanul Grigori Surkis și cipriotul Marios Lefkaritis, să câștige șefia UEFA.

„Nu știam că a fost arestat. O să se apere și sper să dovedească că e nevinovat. Ar fi păcat pentru o asemenea somitate. Eu nu-l știu ca pe un om care să aibă nevoie de bani. A fost fotbalist mare, a avut un salariu mare ca președinte la UEFA. Nu cred că putea fi tentat de bani. Dacă e vorba de influență politică, toți am avut de suferit din cauza că mulți președinți de stat și miniștri te roagă diverse chestii. Poți să cazi în păcat dacă invocă binele țării. Cunosc presiunile de genul ăsta”, a spus Sandu pentru gsp.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: