Întrebat despre nemulțumirile pe care le-a avut în ceea ce îl privește pe directorul CNADNR, Narcis Neaga, demis marți de ministrul Transporturilor, Dan Costescu a răspuns: „Nu se poate să vorbim despre reproșuri, pentru că nu este o dispută casnică, ci este o relație profesională în care, dovadă că am luat aceste măsuri, nu putem spune că suntem mulțumiți de activitatea companiei, de aceea avem și nevoie de o resetare".

Acestaa a adăugat că nemulțumirile sunt cele știute de toți. „Eu am constatat, de exemplu, în raportul extins pe care l-am cerut și anumite carențe pe activitatea operațională, nu numai pe cea de investiții. Vorbim despre pregătirea pentru activitatea de iarnă, nu erau stocurile asigurate, nu erau mașinile pregătite în totalitate acolo unde trebuia, unul dintre lucrurile pe care le-am văzut", a spus șeful de la Transporturi, într-o conferință de presă.

Dan Costescu a precizat că, deși în presă apăruseră diverse informații negative referitoare la activitatea CNADNR, el a vrut să își formeze propria imagine.