Evenimentul Zilei > Politica > Mihai Tudose, atac la guvern: „Să plece acasă toţi”
Mihai Tudose, atac la guvern: „Să plece acasă toţi”

Mihai Tudose, atac la guvern: „Să plece acasă toţi”

Fostul premier a declarat că Vlad Voiculescu trebuia demis mai demult pentru toate boacănele pe care le-a făcut pe parcursul mandatului său de ministru.
Mihai Tudose este de părere că Vlad Voiculescu trebuia demis din secunda în care a ieşit public şi a spus că au fost falsificate datele Ministerului Sănătăţii pentru alegeri.
„Mă întreb câtă răbdare mai au românii. Între timp vin peste noi toate nenorocirile. Şi pandemie, economie, criză. Asta ne mai lipsea, răbdarea premierului. Preferam să aibă chef de treabă, nu răbdare, dar în sfârşit. I-a fost greu. Ăsta trebuia demis demult. Toată lumea a spus de luni de zile, că trebuie demis pentru toate boacănele.
Trebuia demis din secunda în care a ieşit public şi a spus că au fost falsificate datele Ministerului Sănătăţii pentru alegeri. Şi atunci trebuia să plece toţi. Dar văd că toată lumea are răbdare. A fost solicitată şedinţă de coaliţie. Orban are răbdare şi a zis că luni, că nu e aşa, nu e nicio problemă, poate e ocupat şi mai are de croşetat un pulover. Mediatorul suprem al ţării, văd că e în pauză. E pe hold”, a declarat fostul premier.

Reacția fulminantă fostului premier Mihai Tudose: „Să plece acasă toţi”

Europarlamentarul PSD nu crede că se vor mai așeza la masa negocierilor, şi spune:  „Să îşi dea demisia. Văd că în fiecare zi ce trece, lucrurile se inflamează. După declaraţiile de azi, eu nu îi mai văd stând cu toţii la o masă, pentru că s-au porcăit unii pe alţii, doar de mamă nu şi-au zis. Imnul USR-ului e ce nenorociţi sunt cei de la PNL, cu Cîţu, cu tot. Cum îi mai vedeţi pe toţi la o masă, cu toată răbdarea premierului. Care răbdare?”

Mihai Tudose: „Toată joaca asta e lupta dintre Cioloș și Barna”

Vicepreşedintele PSD a mai declarat că cei din Coaliţia de guvernare se cred stăpânii Universului şi că vreau totul, iar Iohannis îi lasă să-şi rupă gâtul.

„Replica USR PLUS chiar mi-a plăcut. A fost simpatică. A fost o replică deșteaptă. De acord. Nu stă Guvernul într-un singur om, dar nici țara asta nu stă într-un singur premier. Cam asta e. Am vaga impresie că toată joaca asta e lupta dintre Cioloș și Barna, care dintre ei își rupe gâtul. De partea cealaltă mai galbenă, lupta dintre Orban și  Cîțu, tot în vederea congresului.

Fiecare se vede stăpânul Universului, dar ar vrea să aibă tot ce are și celălalt. Celălalt, șeful lor suprem, părintele lor, mama și tata în același timp, văd că tace și îi lasă să își rupă gâtul. Între timp, în România scapă cine poate”, a concluzionat Mihai Tudose în exclusivitate la Antena 3.