Evenimentul Zilei > Actualitate > REACȚIA DURĂ A Andreei Marin la VORBELE TANDRE ale lui Tuncay! SEC, zâna își desființează fostul soț
REACȚIA DURĂ A Andreei Marin la VORBELE TANDRE ale lui Tuncay! SEC, zâna își desființează fostul soț

REACȚIA DURĂ A Andreei Marin la VORBELE TANDRE ale lui Tuncay! SEC, zâna își desființează fostul soț

Fosta prezentatoare s-a luptat din greu să-i facă un nume lui Tuncay, în România. Fizioterapeutul a greșit însă rău, iar cuvintele frumoase numai reușesc să o păcălească pe Andreea.

Vorbele frumoase ale medicului Tuncay Ozturk, spuse la despărțirea de Andreea Marin, nu au rămas fără răspuns. Se pare că fizioterapeutul a dezamăgit-o rău pe fosta prezentatoare, din moment ce aceasta a rămas insensibilă în fața versurilor și a declarațiilor de dragoste eternă. Mai mult, zâna surprizelor a avut o reacție dură, iar ea a postat pe o rețea de socializare și un mesaj elocvent: ”Când vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul înseamnă doar zgomot. Eu am ales liniștea. Rămân de partea sa.”, a scris ea în dreptul unei fotografii.

Vestea că Andreea Marin și Tuncay Ozturk divorțează a căzut ca un trăsnet joi dimineață, când fosta prezentatoare TV a publicat pe contul personal un mesaj în care anunța separarea. Câteva zile mai târziu, și Tuncay Ozturk a postat un mesaj prin care a transmis că Andreea va avea mereu un loc în inima lui. ”Andreea este femeia vieții mele și o să aibă un loc special în inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta. Și încă o iubesc cu aceeași intensitate și voi fi întodeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine.”, a scris el pe contul personal de socializare, însă Andreea Marin pare să nu se lase impresionată de vorbele frumoase.

Ce avere au de împărțit

 

 

Singura investiţie din timpul căsniciei celor doi este clinica de recuperare deschisă în 2014: ”Medicine Park by Tuncay Ozturk” – o clinică situată în Bulevardul Primăverii. Tuncay a devenit faimos în România prin prisma relației cu Andreea Marin. De profesie medic osteopat, fizioterapeut/kinetoterapeut, acesta s-a mutat în 2013 în România, unde a  lucrat pentru echipa națională de gimnastică a României pe perioada Campionatului Mondial de Gimnastică.