Evenimentul Zilei > Justitie > Reacția VIOLENTĂ a lui Berbeceanu, după pozele cu el și Kovesi apărute în presă
Reacția VIOLENTĂ a lui Berbeceanu, după pozele cu el și Kovesi apărute în presă

Reacția VIOLENTĂ a lui Berbeceanu, după pozele cu el și Kovesi apărute în presă

Fostul comisar Traian Berbeceanu a avut o reacție violentă la adresa jurnaliștilor, după ce mai multe fotografii cu acesta și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, la o nuntă, au apărut în presă.

Jurnaliştii site-ului Lumea Justiţiei au publicat vineri imagini în care şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, apare lângă Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

”Nu le mai distribui link-ul că le fac audiență gratuită!… una la care nici măcar nu au sperat vreodată…

Lumea-injustiției publică poze furate de cineva (cum altfel?) de pe undeva. Poze de la nunta unui coleg polițist, care a avut loc în anul 2007.

Cum era şi firesc, la nunta respectivă au participat foarte mulți polițişti şi cățiva procurori.

Plini de moralitate şi deontologie, aşa zişii jurnalişti, în afară de aceea că ingnoră caracterul privat al evenimentului, în stilul caracteristic, mint de crapă pietrele titrând tendențios cu litere de-o şchioapă că "ar avea dovada faptului că fostul şef al BCCO Alba, comisarul Traian Berbeceanu şi şefa DNA aveau o relație apropiată şi se învârteau în aceleaşi cercuri"

1. Păi măi deontologilor, aşa cum se poate observa în poză, la masa la care mă aflam erau doar colegi polițişti, ce vi se pare anormal?

2. Dacă la acea nuntă, la care participau vreo 300 de persoane, se afla şi doamna procuror, unde-i relația de apropiere?

Citește și: Inedit! Cu ce sponsor s-a ales echipa lui Hagi

3. Sursele voastre de dezinformare, v-au explicat faptul că printre invitați se afla şi Muntean Alin? (la acea vreme, polițist cinstit).

4. Despre ce "cercuri în care ne învărteam" vorbiți, dezinformaților? (excluzând cercul format pe ringul de dans, deşi, dupa mintea voastră, eu ar fi trebuit să dansez pe hol, ca să nu vi se pară vouă suspect)

5. Am colaborat excelent cu doamna procuror şef Kovesi, în perioada 2004-2008, când era un merituos procuror DIICOT. De atunci nu am păstrat în vreun fel legătura cu domnia sa, în ciuda "relației extrem de apropiate" invocate de voi, deontologilor!

Citește și: Ieșire furtunoasă a lui Rareș Bogdan! „De unde demența asta?”

6. Pentru mine este foarte clar: aşa cum denaturați adevărul în cazul meu, o puteți face în toate "anchetele voastre jurnalistice", în funcție de intetesul pe care îl aveți la un moment dat.

6. Ce tânără şi frumoasă era soția mea!”, scrie Traian Berbeceanu, pee contul său de Facebook.

Conform luju.ro, pozele au fost făcute la Hotelul Ramada Sibiu. Laura Kovesi a fost naşa, iar Traian Berbeceanu invitat. La aceeaşi nuntă a participat şi tatăl Laurei Kovesi, procurorul Ioan Lascu. Ar fi avut vreo şansă Berbeceanu să fie scăpat de acuzaţiile DIICOT dacă nu era în graţiile lui Kovesi?