Evenimentul Zilei > Economie > RE/MAX, cea mai mare rețea imobiliară din România, fuzionează
RE/MAX, cea mai mare rețea imobiliară din România, fuzionează

RE/MAX, cea mai mare rețea imobiliară din România, fuzionează

Două birouri RE/MAX fuzionează pentru a-și consolida prezența pe piața din Capitală.

Aşadar, RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate și franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță fuzionarea a două dintre birourile din Capitală – RE/MAX Magnum și RE/MAX Estates.

Broker/ Ownerii Adrian Alexandrov și Andrei Marinescu au luat această decizie cu scopul de a-și consolida prezența pe piața de consultanță imobiliară din Capitală prin stabilirea unui obiectiv comun, respectiv integrarea agenților de top și a strategiilor de dezvoltare sub aceeași umbrelă.

„Am decis fuzionarea birourilor RE/MAX Magnum și RE/MAX Estates pentru a ne consolida poziția de lider în cadrul RE/MAX, cea mai mare rețea imobiliară din România.

„Ne propunem să participăm în continuare la dezvoltarea și vânzarea de proiecte imobiliare de amploare, precum cele pe care le avem deja în lucru, dar și integrarea unei oferte variate de produse imobiliare si de investiții, conforme cu nevoile clienților noștri”, a declarat Andrei Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum.

Proiecte majore

Printre proiectele de renume, tranzacționate în exclusivitate de RE/MAX Magnum, se numără CITTA Residential Park, Petru Rareș Residence, Nordis, LUXURIA, WIN Herăstrău, White Sands (proiect internațional) etc.. Totodată, potrivit Broker/Ownerilor, noile planuri vizează dezvoltarea teritorială și atragerea în portofoliu a unui număr crescut de proiecte și investiții cât mai eficiente pentru clienți.

„Ne dorim o dezvoltare accelerată și vizăm deschiderea a circa 20 de birouri până în 2025, în toate zonele Bucureștiului, cu un număr de 500 de agenți, care să acopere toate categoriile de produse imobiliare. De asemenea, obiectivul nostru implică și menținerea celor mai înalte standarde profesionale, atestate prin tranzacții de succes, clienți mulțumiți și premii internaționale”, completează Adrian Alexandrov, Manager RE/MAX Magnum.

Cea mai puternică echipă

În urma fuzionării celor două unități, Adrian Alexandrov devine Manager de dezvoltare și investiții, contribuind, alături de Andrei Marinescu – unul dintre cei mai longevivi brokeri din rețeaua RE/MAX România – și de echipa extinsă administrativă a biroului RE/MAX Magnum, la dezvoltarea și extinderea birourilor.

Prin aceasta fuziune, noua unitate mixtă se va scinda în biroul RE/MAX Magnum 1, cu o echipă comună de peste 40 de agenți, care se va reloca din sediul actual într-o locație mult mai prestigioasă, situată în str. Washington nr 32 (Dorobanți Capitale) și biroul RE/MAX Magnum 2, care va fi localizat în zona Timpuri Noi (str. Ion Minulescu nr 39, Minulescu Residence), cu o echipă de 12 agenți, aflată în creștere. Următorul pas va avea loc în primăvara anului 2020 și va consta în deschiderea unui nou birou, RE/MAX Magnum 3, în zona Aviației – Sos. Pipera.

Despre RE/MAX În România

RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 400 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați în 8.000 de birouri aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de țări, cu peste 2.000 birouri și 23.000 de agenți, continuând să se extindă, titrează remax.ro.