Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzvan Lucescu, neînvins de 11 etape în Grecia: „Mi-am făcut un nume bun aici!”
Răzvan Lucescu, neînvins de 11 etape în Grecia: „Mi-am făcut un nume bun aici!”

Răzvan Lucescu, neînvins de 11 etape în Grecia: „Mi-am făcut un nume bun aici!”

Skoda Xanthi, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a bifat a cincea victorie consecutivă în actuala stagiune din Grecia, după 1-0 cu ultima clasată, Iraklis Salonic.

Younes Hamza, fostul jucător al Petrolului, i-a adus victoria Skodei, în minutul 58, în deplasarea de al Salonic, în cadrul etapei a 13-a. Grație acestei victorii, formația lui Răzvan Lucescu a înregistrat 11 meciuri consecutive fără înfrângere (7 victorii şi 4 egaluri). Pe primul loc se află campioana Olympiakos Pireu, cu 31 puncte (12 jocuri), urmată de Xanthi, 25 p (13 j), Panathinaikos, 22 puncte (12 j), Panionios, 21 p (12 j), PAOK Salonic, 20 p (13 j).

„A început foarte bine anul pentru noi. Era important să reluăm anul cu o victorie. Era important să dăm continuitate muncii de până acum. Exista un semn de întrebare, dacă această pauză ne-ar opri din acea formă bună. Echipa a dat dovadă de responsabilitate, am făcut un meci bun. E vorba de un record pentru club, 11 meciuri fără înfrângere. Cel mai important e că pregătim următorul meci, cu Olympiakos, cu o stare bună, cu plăcere de a juca. Primul obiectiv a fost acela de a ne salva de la retrogradare. Făcând atâtea puncte, după 13 etape, obiectivul se schimbă puţin şi ne propunem să obţinem totul de la următorul meci. Apoi, vom vedea ce conjunctură va mai apărea.

Noi vrem să dăm totul. Olympiakos e echipa numărul 1 a Greciei. Cred că jumătate din populaţia Greciei ţine cu Olympiakos, iar cealaltă jumătate cu restul, cu Panathinaikos, cu AEK, cu PAOK. Aici, în nord, sunt mai mulţi simpatizanţi ai lui PAOK. Eu cu patronul am avut clar o înţelegere, ştie foarte bine care sunt intenţiile, care a fost obiectivul la venirea în Grecia. Discuţii sunt tot timpul, informaţii care apar în presă. E o muncă depusă de mine. Normal că ceea ce s-a întâmplat a atras atenţia. Am pierdut foarte puţine meciuri, e normal să se vorbească, mi-am făcut un nume bun aici. Eu trebuie să fiu concentrat pe ceea ce fac, în continuare”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit Digi Sport.