Într-o postare pe o rețea de socializare, Cîțu prezintă „sinecuri” pentru PSD.

„V-am spus ca revin cu detalii!

Asa arata structura cheltuielilor companiilor administrate (capusate?) de Gabriela Firea. Se platesc salarii si atat.

Pe romaneste SI NE CURI pentru PSD!!!

#RomaniiTrebuieSaStie

P.S. La RATB, peste 10 000 de angajati, cheltuieli de personal 73%. Cum sa mai faci si investitii sau reparatii?”, a scris Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Alăturat el a prezentat și o listă de companii municipale în care ponderea cheltuielilor de personal reprezintă mai mult de 70% din totalul cheltuielilor de exploatare.

Astfel, la Regia Generală de Apă Bucureşti RA, ponderea cheltuielilor de personal în total cheltuieli de exploatare este de 100%, urmează Compania Municipală Sport pentru Toţi Bucureşti SA, Compania Municipală Parking Bucureşti SA şi Compania Municipală Imobiliară Bucureşti SA, toate cu o pondere de 92% a cheltuielilor de personal, Compania Municipală Protecţie Civilă şi Voluntariat Bucureşti SA, Compania Municipală Managementul Transportului SA şi Compania Municipală Turistică Bucureşti SA – 91%, Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti SA – 89%, Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde Bucureşti SA – 79%, Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA – 78%, Compania Municipală Energetica Bucureşti SA – 75%, Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti SA – 72% şi Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti SA – 70%.

O altă companie din lista prezentată de Cîţu este Societatea de Transport Bucureşti, unde la peste 10.000 de angajaţi cheltuielile de personal sunt la 73%.

Postarea lui Cîțu pare să fie răspunsul la un atac dur al primăriței. „Iata-l pe Domnul Austeritate! In toata splendoarea sa! Nu stim daca mai e nevoie de alocatii, nu stim daca mai e nevoie de pensii, de indemnizatii de hrana,de autostrazi, de tramvaie… azi, de programul Prima casa”, a atacat Gabriela Firea.

„Cu alte cuvinte, ministrul de Finante ne recomanda sa mancam frunze, sa bem apa de izvor, sa mergem doar pe jos, sa dormim pe banca in parc!🤦‍♀️”, a încheiat primarul general al Capitalei.