Evenimentul Zilei > Monden > Rasfățata cu Bentley. Blonda care a uimit Bucureștiul cu mașina de ultimă fiță. Foto
Rasfățata cu Bentley. Blonda care a uimit Bucureștiul cu mașina de ultimă fiță. Foto

Rasfățata cu Bentley. Blonda care a uimit Bucureștiul cu mașina de ultimă fiță. Foto

Fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, Alexandra, a uimit Bucureștiul cu noua ei bijuterie pe patru roți, un Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible de aproximativ 300.000 de euro.

 

Obişnuită să ducă o viaţă de răsfăț, Alexandra Becali s-a ales, mai nou, cu o decapotabilă Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible.

Însoțită de o prietenă, Alexandra Becali a făcut o primă oprire în zona Herăstrau. Blondina își dorea câteva preparate culinare, astfel că și-a încercat norocul la un renumit restaurant din zonă. Dar cum localul se pare că nu funcționează în regim „take away”, fiica patronului de la FCSB a fost nevoită să se reorienteze. S-a urcat în mașină și a pornit spre centrul Capitalei.

După ce au ajuns în zona Ateneului, fetele nu s-au grăbit să coboare din mașină. Alexandra Becali și prietena ei au „regizat” o ședință foto ad-hoc în decapotabila de lux.

Alexandra Becali are 24 de ani și pare a fi cea mai cochetă dintre fiicele lui Gigi Becali. Se îmbracă de fiecare dată în trend, conduce mașini impunătoare și este interesată de zona fashion. Inclusiv pe Instagram urmărește o mulțime de case de modă și brand-uri de firmă. De asemenea, la nunta surorii sale a impresionat cu o rochie spectaculoasă, cu motive tradiționale machedonești, accesorizată foarte rafinat.

Tânăra, studentă la drept, a fost văzută, de-a lungul timpului, în localuri de fițe din nordul Capitalei, semn că este o fire deschisă, inclusiv spre zona de monden. Recent, Alexandra și-a surprins apropiații cu o schimbare de look destul de radicală.

Ea a abordat o nouă frizură, părul tuns până la umeri, în stil bob. Un look care o maturizează și o încadrează direct în rândul femeilor serioase și cerebrale. Tânăra și-a păstrat însă culoarea de rezistență a părului, un blond platinat, scrie Cancan.