NU VOR SĂ GUVERNEZE, CI VOR SĂ SE SALVEZE!" susține Rareș Bogdan vehement  pe Facebook, referindu-se la partidul care deține majoritatea în Parlament.

"Nu s-au oprit, ci doar au luat o scurtă pauză. Vor să "rezolve" totul în plenul Camerei Deputaților. Își vor asuma sute de mii de oameni în jurul Palatului Parlamentului și, pe baza faptului că Parlamentul este ales legitim, vor acționa în forță, să disperseze manifestanții, dacă aceștia vor forța nervoși intrarea în Curtea Palatului.

 Situația va deveni incandescentă în România și asta se va întâmpla extrem de repede. Penalii au strâns rândurile și nu vor ezita să facă orice pentru a scăpa. Cu toate consecințele pentru România. Îi interesează strict propria lor cămașă. Când Președintele va acționa, NU vor ezita sa îl suspende. "Se vor baricada" în Parlament pur și simplu și vor încerca să schimbe tot ce nu le convine. În primul rând vor izola la maxim Președintele și vor vota restrângerea la maxim a atribuțiilor lui. Singura șansă va fi #safimcuochiipeparlament. 
Nu va fi îndeajuns, însă în prima faza e unica soluție. În faza doi va fi interesant. Și periculos. Ei nu vor ceda iar noi nu ne vom preda. Care noi? Simplu. NOI, cei care ….nu uitam sa iubim Romania in fiecare zi!”, scrie Rareș Bogdan.