Prim-vicepreședintele PNL a vorbit pentru prima dată despre incidentul care marchează România și pare să sfideze orice sfat dat de experți cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii noului Coronavirus.

Rareș Bogdan a explicat în ce condiții a fost realizată petrecerea fiicei sale, după ce în presă s-a vehiculat că la petrecere ar fi venit peste 100 de invitați, deși, legal, ar fi avut voie doar 20.

„Întreg articolul este o tâmpenie! S-a stat afară! Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior.

Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepoți”, a declarat Rareș Bogdan.

Politicianul susține că „cifra de 100 de persoane” este o scorneală apărută în presă și că, de fapt, petrecerea ar fi găzduit doar 40 de persoane, majoritatea stând pe terasă, afară, în aer liber.

„Cred că au fost maxim 40 de persoane și am avut mese pe terasă, doar pentru cei mai în vârstă în interior. Cifra de 100 de persoane este o tâmpenie!”, a declarat Rareș Bogdan pentru Stiripesurse.


Luni după-amiază, localul Da Vinci din Cluj-Napoca l-a găzduit pe politicianul Rareș Bogdan, cât și pe invitații acestuia, în vederea sărbătoririi unui eveniment important din viața fiicei sale.

Unul dintre martorii oculari ar fi declarat că „mai bine de 100 de femei și bărbați se distrează înăuntru”.

Ulterior au apărut în presă și imagini surprinse cu ajutorul unei drone, în care se poate observa că parcarea localului era aproape plină, dar și câțiva oameni care stăteau pe terasa localului.

„Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc.”, a spus Angela Logean, managerul localului din Cluj-Napoca.