Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan a luat foc: „PSD practică terorism politic și electoral”
Rareș Bogdan a luat foc: „PSD practică terorism politic și electoral”

Rareș Bogdan a luat foc: „PSD practică terorism politic și electoral”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a lansat un atac dur la adresa PSD, care a votat majorarea pensiilor cu 40%, acuzând partidul de terorism politic și că, într-o acțiune tipic electoral, se joacă cu nervii și spaimele românilor.

Fără pandemie, pensiile ar fi crescut eșalonat

„Doamna Olguța Vasilescu vorbește prostii. Ea nu știe economie, nu știe finanțe. PSD nu are specialiști care să vină cu argumente logice. Atâta timp cât politicile le face Marcel Ciolacu, care nu ști când a terminat școala.. Le fac o provocare.

Să își prezinte foaia matricolă, din clasa întâi până în anul IV sau V de facultate și masterat toți politicienii din România, ca să se îngrozească populația. Un om care nu i-a plăcut școala, nu a fost preocupat de studiu, un om care a fost mai aproape de interlopi sau de personaje dubioase decât de profesori universitari, nu are cum să gândească politici economice”, a comentat Rareș Bogdan despre liderul PSD.

El a acuzat PSD că practică, în acest moment, terorism economic  și electoral. „Practic PSD încearcă orice formulă pentru a introduce spaime. Ei știu că sentimentul care creează comportamente imediate, și care poate să ducă spre urne, este spaima. Este frica. Iar ei se joacă cu nervii pensionarilor”. Iar deputatul PNL Bogdan Huțucă a adăugat că „majorarea cu 14% este cea mai mare făcută în ultimi șapte ani de orice guvern de stânga”. El crede că dacă nu era pandemia, PNL ar fi crescut pensiile, eșalonat.

„Astăzi avem cam 8% deficit. Ei vin cu  încă 6,5 %,  vreo 65 de miliarde pe care vor să îi acoperim din datoria internă și datoria externă. In clipa în mărim cu 40% pensiile, toate agențiile de rating explodează. Toate instituțiile financiare sunt cu ochii pe noi. Nu pot să îmi închipui, ca economist, la ce dobândă se va împrumuta România care astăzi este percepută ca țară cu risc major din punct de vedere financiar, incapabilă, din clipa majorării pensiilor cu 40% să își acopere cheltuielile de zi cu zi”, a explicat Huțucă. .

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: