Evenimentul Zilei > Social > Rapperul drogat Tudor Sişu s-a pocăit!
Rapperul drogat Tudor Sişu s-a pocăit!

Rapperul drogat Tudor Sişu s-a pocăit!

După ce a ieşit din închisoare pentru trafic de droguri, cântăreţul de hip-hop Tudor Sişu, fost component al trupei La Famiglia, s-a făcut predicator

Tudor Sişu, unul dintre cei mai controversaţi cântăreţi de hip-hop din România, este invitat la Vaslui, în cadrul unei dezbateri organizate de Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Vaslui. Tema de discuţie: “Credinţa ortodoxă şi modul în care fiecăruia i se deschide calea restabilirii unei legături profunde cu Dumnezeu”. Întâlnirea va avea loc pe 12 februarie, de la ora 19:00, la Centrul de Afaceri Vaslui, iar intrarea va fi liberă.

Tudor Sişu: “Dumnezeu este peste tot”

Tudor Sisu a mărturisit public că s-a îndreptat către Dumnezeu după ce a ieşit din închisoare şi a stat de vorbă cu un preot. “Am făcut sacrificii şi am dezamăgit oameni. Un tânăr, preot, m-a oprit pe stradă si m-a întrebat de ce nu vin la biserică. Eu i-am zis de ce să o fac, dacă Dumnezeu este peste tot, chiar şi la mine în cameră, când mă rog. El mi-a zis că am dreptate, că Dumnezeu este peste tot, şi l-am întrebat de ce să mai vin. El mi-a arătat atunci o baltă cu apă murdară si m-a întrebat dacă mi-e sete, beau din ea? Eu atunci am zis nu, normal, am apă curată la robinet. El mi-a zis: “Vezi? De aia trebuie să vii la biserică! Să nu bei din baltă. Vii să bei apă curată!”, a mărturisit cântăreţul.

În iulie 2011, înainte de a intra pentru a doua oară la puşcărie, EVZ a publicat povestea lui Tudor Sişu. Aici puteţi citi articolul.