Evenimentul Zilei > Actualitate > Răfuială în centrul Timișoarei cu arme albe. Afganii s-au încăierat până la sânge
Răfuială în centrul Timișoarei cu arme albe. Afganii s-au încăierat până la sânge

Răfuială în centrul Timișoarei cu arme albe. Afganii s-au încăierat până la sânge

În urma unei răfuieli în apropiere de Garii de Nord din Timișoara, între două grupuri de migranți afgani, o persoană a murit și o alta este grav rănită. Poliția îi caută pe participanții la violențe.

Potrivit primelor informații, în altercația care a avut loc pe bulevardul General Ion Dragalina din Timișoara au fost implicate două grupuri de afgani care, aparent, nu se cunoșteau. Cele două grupuri erau formate din 6, respectiv 2 persoane de cetățenie afgană. Grupurile s-au bătut în plină zi cu cuțite, spre consternarea trecătorilor.

O persoană a murit, iar o alta este rănită grav

În urma încăierării, mai multe persoane au fost înjunghiate. Una dintre victime a murit, iar o alta este grav rănită. Forțele de ordine sunt acum în alertă și încearcă să îi identifice pe ceilalți participanți la violențe.

Cei implicați în încăierare erau migranți, iar potrivit martorilor, scandalul a început pe malul Begăi, pe Splaiul Titulescu. Acolo, mai mulți migranți s-au încăierat, iar doi afgani au fost înjunghiați. Aceștia au reușit să fugă până pe Bulevardul Dragalina unde, din cauza rănilor, s-au prăbușit.

Oamenii din zona au dat imediat alarmă la 112, iar mai multe echipaje de la Ambulanță și Poliție au fost chemate de urgență la locul încăierării.

Cei doi răniți au fost duși de urgență la spital, însă unul dintre ei a murit. Și cel de-al doilea bărbat înjunghiat este în stare gravă, iar medicii fac eforturi să-i salveze viață.

Polițiștii au intrat în alertă și încearcă să-i găsească pe agresorii care a dispărut imediat după ce au dat lovitură.

Mai multe echipaje fac verificări în zona Gării și adună informații în speranța că vor obține un indiciu care să-i ducă pe urmele atacatorilor.