Evenimentul Zilei > Monden > Radu Vâlcan dă din casă: „Cum dracu’să nu fi fost gelos?
Radu Vâlcan dă din casă: „Cum dracu’să nu fi fost gelos?

Radu Vâlcan dă din casă: „Cum dracu’să nu fi fost gelos?

A fost premiat, ani la rând, ca fi ind „Cel mai sexy actor”, și multe fete oftează încă după el. Radu Vâlcan spune însă că filmările îl intimidează, iar aglomerația îi provoacă atacuri de panică

Considerat unul dintre cele mai frumoase cupluri, Radu Vâlcan și Adela Popescu par să trăiască o poveste ca-n filmele de dragoste. Nu a fost, însă, întotdeauna soare pe strada lor, iar prezentatorul reality showului „Temptation Island – Insula iubirii” nu s-a ferit să vorbească, într-un interviu pentru EVZ, despre chinurile prin care a trecut din gelozie, dar și despre planurile alături de fiul Alexandru, care are două luni.EVZ: S-a întâmplat vreodată ca între tine și Adela să apară gelozia?

Radu Vâlcan: Începutul oricărei relaţii este supus unor astfel de încercări. Ce dracu’, m-am îndrăgostit de o femeie superbă, cum să nu fi fost gelos pe aerul ce-l respiră!? Am o soţie superbă, avem un copil superb, avem o viaţă liniştită, discretă, aparte. Fidelitate înseamnă sănătate. Din fericire, suntem oameni sănătoşi, avem principii şi sentimente transparente, clare, aceeaşi direcţie curată, plină de iubire şi respect.

– Ce fel de tătic ești? Schimbi scutece, încălzești biberonul?

– Am spus acum o vreme că fiul meu are un caca adorabil. Mereu am pregătit un scutec plin de iubire şi ataşament. Plânsul lui este o lecţie la care suntem prezenţi necondiţionat. Când plânge, el este stăpân, noi suntem doar nişte supuşi gata să-i satisfacă orice dorinţă.

– Tot mai mulți tătici se declară „cool”. Tu cum te-ai descrie?

– Pot să zic despre mine că nu ştiu să mă îmbrac, deci nu sunt un exemplu bun pentru el, sunt uneori ursuz, sunt greu abordabil, iubesc intimitatea, te ascult doar dacă ai ceva de spus, nu îmi plac interviurile (doar când am ceva de spus despre un proiect anume), camerele video mă intimidează, nu îmi place să merg la mall, aglomeraţia îmi provoacă atac de panică. Ai zice că sunt cel mai puţin… cool tătic. Dar eu văd altfel lucrurile. Visez să stau la o bere pe veranda casei mele, să-mi admir nepoţii, să mă ia băiatul meu la meciul Stelei din finală UCL… Visez să schimb scutecele nepoţilor mei. Îmi doresc să fiu cel mai bun prieten pentru ei, bătrânelul de încredere, sfătuitorul ideal, ăla cool de pe verandă!

DIN CULISE: Fanii „Insulei iubirii”, nemulțumiți de scenele de sex

Miercuri, 27 iulie, și joi, 28 iulie, Antena 1 difuzează finala emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, la sfârșitul căreia telespectatorii pot vedea care dintre cuplurile sosite împreună pleacă la fel cum au venit. Momentul adevărului va scoate la iveală imagini de pe ambele insule, unele dintre ele în premieră, altele deja văzute de concurenți.

– EVZ: Momentul adevărului în emisiunea „Insula Iubirii“ se apropie cu pași repezi. Ce te-a surprins cel mai mult în această ediție?

– Radu Vâlcan: Nu știu. Aș putea să mă refer la reacția telespectatorilor, deschiderea lor către nou. Subiectul este clar, testarea relației, extremul firesc. Fanii emisiunii reacționează la anumite secvențe de sex, sunt surprinși, sunt revoltați. Oameni buni, asta este doar o parte a trăirilor celor curajoși. Din câte știu, acesta nu mai este un subiect tabu. Asta mă surprinde: reținerea, sentimentul stânjenitor, încă pregnant. Thailanda a fost a lor, s-au exprimat, s-au distrat, sentimentele au luat-o „razna”, au fost sinceri. Asta înseamnă normalitate.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: