Evenimentul Zilei > Politica > Radu Mazăre: Sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu
Radu Mazăre: Sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu

Radu Mazăre: Sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus că este de acord cu cele trei variante de premier în ordinea propusă de preşedintele PSD, Victor Ponta, dar a subliniat că se simte "extrem de confortabil cu Călin Popescu Tăriceanu".

"Sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu. De fapt, este şi genul de politică pe care eu o fac în Constanţa, că, pe de o parte, impulsionez turismul şi investiţiile şi aşa mai departe, şi de partea cealaltă am o politică socială de 14 ani de zile. Repet, sunt foarte confortabil. Şi mie îmi convine o fiscalitate redusă, un premier cum e Tăriceanu, un om serios, şi care ţine foarte mult la aşa ceva, avem garanţia că se întâmplă lucrul ăsta", a declarat Radu Mazăre, citat de Agerpres.

El a menţionat că agreează mai mult varianta Tăriceanu, pentru că el a mai fost prim-ministru. "Deocamdată, discutăm de Tăriceanu. Mi se pare exact cum i s-au părut şi lui Ponta, în ordine. Unul, doi, trei, aşa mi se par şi mie", a menţionat Mazăre.

În ceea ce priveşte refacerea USL, primarul Constanţei consideră că este o idee foarte bună, chiar dacă există acum atacuri ale unor liberali către el şi PSD. "Eu de atacuri am podul plin de 14 ani, ca la mulţumiri. Îmi aduc aminte, undeva, pe o terasă din Mamaia, am discutat acum câţiva ani cu Victor (n.r. Ponta), şi îi spuneam că trebuie neapărat făcută această uniune. Între timp…", a adăugat Radu Mazăre.

Premierul Victor Ponta a anunțat, marţi seară, că lista cu persoanele nominalizate pentru postul de prim-ministru, dacă el va câştiga alegerile prezidenţiale, este închisă, prima opţiune fiind Călin Popescu-Tăriceanu, urmat de prim-vicepreşedintele BNR, Florin Georgescu, şi directorul SRI, George Maior. Prim-ministrul a reiterat că prima opţiune pentru funcţia de premier este Călin Popescu-Tăriceanu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: