A ajuns la spital, cu SUTE DE ACE "uitate" în picior. Explicaţia BIZARULUI caz

A ajuns la spital, cu SUTE DE ACE "uitate" în picior. Explicaţia BIZARULUI caz

O femeie în vârstă de 65 de ani, din Coreea de Sud, care se plângea de mai mult timp de probleme la genunchi, a ajuns la spital, după ce durerile au devenit insuportabile. Atunci când au văzut radiografia, medicii care au consultat-o au rămas fără cuvinte: în piciorul femeii se aflau sute de ace.

Bătrâna suferea de osteoartrită, o afecţiune în care cartilajul care protejeajă zonele articulare se deteriorează, cauzând dureri. După ce a încercat, fără succes, să-şi amelioreze durerea cu ajutorul antiinflamatoarelor, aceasta a apelat la acupunctură, scrie livescience.com.

În urma acestei procedurii, femeii i s-au aplicat câteva sute de ace de mici dimensiuni, din aur, care au fost lăsate intenţionat în ţesutul piciorului său, pentru a stimula procesul de vindecare.

Cu toate acestea, bătrâna a ajuns la spital, întrucât durerile nu s-au ameliorat, iar medicii care au examinat-o au fost uimiţi în momentul în care au citit radiografia şi au văzut ce se ascundea în piciorul femeii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un medic care nu a fost implicat direct în acest caz a explicat pericolul pe care îl reprezintă obiectele străine uitate în corp, în special al acelor de acupunctură. Pe lângă riscul inflamării şi apariţiei unor infecţii, medicul, citat de livescience.com, a declarat că, în cazul acelor uitate în corp, există riscul ca acestea să se deplaseze în interiorul corpului şi să atingă o arteră.

Cu toate acestea, acupunctura rămâne o practică medicală foarte populară în ţările asiatice, în special pentru tratarea afecţiunilor de genul artritelor. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • RESPECT! Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în programul de transplant
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • UPDATE. Peste 400 de jurnalişti PROTESTEAZĂ faţă de PRACTICILE DEGRADANTE DIN PRESĂ. Andrei Pleşu, printre semnatari

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • AROGANŢĂ şi TUPEU. LUXUL și OPULENȚA clanului de ROMI care a LINȘAT cu BÂTELE un tânăr în PLINĂ STRADĂ | GALERIE FOTO
  • IMAGINI RARE cu explozia navetei Challenger| GALERIE FOTO
  • Vedetă depăşită în celebritate de PRIETENA-stripperiţă cu FUNDUL mare. E acuzata că l-a photoshopat / GALERIE FOTO