Conform paginademedia.ro, reprezentanții societății care deține Radio Guerilla se vor extinde și în rândul televiziunilor. Chiar dacă în multe momente pe ecrane se vor prelua imagini din studiourile radioului, se pregătesc inclusiv emisiuni și momente speciale.

Ne am gândit că e un pas firesc ca Guerrila să se extindă și să ajungă la mai mulți oameni, sau să ajungă la aceiași oameni prin mai multe forme de comunicare, pentru că avem 400.000 de oameni săptămânal, în țară, care ne ascultă. Multe dintre programe cumva e și păcat să le ținem doar pe radio. Sunt multe programe cu invitați, sunt multe programe cu cântări live.

Avem sigur cele mai multe emisiuni culturale, emisiuni prin care promovăm muzica românească, muzica independentă în general, emisiuni de știință, de psihologie, pentru liceeni.

E păcat să nu avem invitații de marcă și pe televizor, în niște producții care nu o să fie o oglindire a radioului. Nu o să luăm radioul, să punem trei camere și să transmitem pe TV, ci o să luăm elemente din emisiunile Guerrila FM, amestecate cu muzică românească, clipuri și să facem un post de televiziune independent de Guerrila FM, dar să preia din flavourul Guerrila FM”, a declarat Mihai Dobrovolschi pentru sursa citată.

Postul va emite în aproximativ șase luni și deja au bătut palma cu Orange TV pentru retransmisie, iar în acest moment se negociază cu Telekom.