Evenimentul Zilei > Justitie > Logodnă cu peripeţii. „Ne vedem la Tribunal”. Sentinţă fără precedent
Logodnă cu peripeţii. „Ne vedem la Tribunal”. Sentinţă fără precedent

Logodnă cu peripeţii. „Ne vedem la Tribunal”. Sentinţă fără precedent

Judecătoria Răcaria dat o sentinţă care a uluit întreaga asistenţă din sala de judecată. Un tânăr bucureştean a fost obligat să plătească daune fostei iubite pe care a părăsit-o pentru altă femeie, la sfârşitul petrecerii de logodnă. Decizia instanţei este definitivă.

Abandonată chiar în ziua în care a fost oficiată logodna, o tânără a reclamat situaţia la o instanţă de judecată. Femeia a pretins că a cheltuit aproape 40.000 de lei pentru petrecerea de logodnă, unde au fost invitate peste 200 de persoane. În afată de aceste cheltuieli, tânăra a spus că a mai dat 2.000 de euro şi pentru rochie, potrivit digi24.ro

Când credea că viitorul este lângă alesul inimii sale, acesta , spre dimineaţă când invitaţii încă mai petreceau, a dispărut fără urmă.

Situaţia s-a complicat şi mai mult când unii invitaţi au cerut de la părinţii tinerei, înapoi darul de la petrecere, deşi banii ar fi ajuns la familia logodnicului.

La procesul care a urmat, tânărul a mărturisit că a luat decizia de a se căsători, dintr-un impuls de moment.

Mai mult, tânărul fugat a spus în apărarea sa că ruperea logodnei a fost stabilită de comun acord, dar nu a anulat evenimentul pentru că invitaţiile erau deja făcute.

Judecătoria Răcari a decis că tânărul trebuie să plătească suma de 33.000 lei drept despăgubiri materiale.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.