În afara standului dedicat Centenarului (600 de volume de referință), poziționat central, cum faci dreapta, spre spațiul amenajat de Editura RAO, îți atrage atenția un volum masiv cu fotografia regretatului Freddie Mercury pe copertă: Queen 3D! Cum adică?

Tineri și adulți deopotrivă, înghesuiți lângă raft, ascultau explicațiile reprezentantului RAO, Marilena Ion: „Este un album doldora de fotografii și informații din culise, din timpul turneelor, al întâlnirilor lor de zi cu zi. Este realizat de compozitorul și membrul trupei Brian May, cunoscutul astrofizician. Cartea este dotată și cu o pereche de ochelari potriviți vizualizării 3D”. De remarcat că volumul, extrem de interesant, a apărut la scurt timp după lansarea în România a filmului Bohemian Rhapsody.

Alte tilturi care atrag atenția la standul RAO: Pe umerii giganților, de Umberto Eco (12 eseuri cu teme filosofice, literare etc.); Enciclopedia plantelor medicinale – 100 de plante esențiale pentru sănătate și frumusețe; Cu prețul vieții, de Max Eisen; Marea carte a spațiului cosmic, de Anne Lesterlin etc.

 

Te-ar putea interesa și: