Evenimentul Zilei > Sport > Puștiul umilit de Dan Petrescu a plâns singur în cameră, ca să nu fie văzut
Puștiul umilit de Dan Petrescu a plâns singur în cameră, ca să nu fie văzut

Puștiul umilit de Dan Petrescu a plâns singur în cameră, ca să nu fie văzut

Daniel Fică a povestit prin ce a trecut băiatul său, Alin, după ce a fost schimbat de Dan Petrescu după 40 de secunde

Alin Fică (18 ani) și-a câștigat o tristă celebritate, după ce a fost schimbat de Dan Petrescu în secunda 40 a partidei Gaz Metan – CFR Cluj (0-0). Jucătorul a fost trimis pe teren pentru a îndeplini regula celor doi jucători sub 21 de ani, titulari la orice formație din Liga I.

Daniel Fică, tatăl fotbalistului, a povestit cât de umilit s-a simțit la cel meci. Aceeași stare de spirit a avut-o și băiatul său.

„Când l-am văzut pe teren nu mai puteam de mândrie. Apoi a venit acea schimbare. Nu am înțeles la început ce se întâmpla. Mă gândeam că poate a zis Alin ceva, poate a făcut vreun gest. Cum să îl scoată după nici 40 de secunde?! De ce? Am fost negru de supărare pe Dan Petrescu.

Nici nu m-am mai uitat la meci, ieșeam afară să plâng de ciudă, de furie, dar să nu mă vadă și cei din casă. Eram cu toții dezamăgiți. Mă gândeam ce-o fi în sufletul lui Alin. După meci am vorbit cu el. Mi-a spus că și pentru el a fost un șoc. Că îi spusese Dan că va debuta, că va fi un debut scurt, însă nu se aștepta la așa ceva… Îmi povestea Alin că, atunci când alerga pe teren să iasă, se gândea la cum ne simțim noi acasă, că ne-a dezamăgit.

N-a dormit deloc în noaptea aia, a plâns singur în cameră, să nu-l vadă lumea! A fost tare greu atunci. Totuși, Alin e tare, e puternic, a trecut peste asta. Acum mi-a trecut și mie supărarea pe Petrescu. Știu că îl apreciază și o să-i mai dea șanse”, a spus tatăl fotbalistului, pentru gsp.ro.