Evenimentul Zilei > Actualitate > Infernul lui Dante prezent în spitalele din zilele noastre? Mărturiile șocante ale unui preot infectat cu COVID-19
Infernul lui Dante prezent în spitalele din zilele noastre? Mărturiile șocante ale unui preot infectat cu COVID-19

Infernul lui Dante prezent în spitalele din zilele noastre? Mărturiile șocante ale unui preot infectat cu COVID-19

Un preot din Sibiu, antivaccinist convins, a transmis un mesaj șocant de pe patul de spital. Omul Domnului a fost infectat cu COVID-19, iar experiența prin care a trecut l-a marcat complet. Și-a schimbat total părerea despre virusul venit din China și a transmis un mesaj enoriașilor săi.

Achim Băcilă, un preot din Sibiu infectat cu COVID-19, a transmis joi seara un mesaj impresionant enoriașilor săi. În urmă cu doar câteva zile, acesta era un antivaccinist convins și nu credea în existența virusului SARS-Cov-2. După 24 de ore petrecute într-o secție destinată coronavirusului, percepția preotului s-a schimbat complet și a dorit să transmită tuturor gândurile sale. Omul lui Dumnezeu este convins acum să i s-a mai oferit o șansă la viață pentru a răspândi mai departe lecția primită. Dintr-o persoană care nu voia să audă de imunizare, preotul îndeamnă acum toți românii să se vaccineze.

De pe patul spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu, preotul a transmis un mesaj enoriașilor săi. Întreaga situație din spitale este asemănată cu Purgatoriului lui Dante. Unii trec cu bine prin boală și se întorc înapoi acasă la familiile lor, iar alții părăsesc spitalu „cu picioarele înainte”. Gândurile sale nu au fost postate de către el, ci de un coleg de breaslă căruia i s-a destăinuit. Mesajul a fost postat pe Facebook, cu acordul expeditorului.

Mesajul transmis de preotul din Sibiu infectat cu COVID-19

„După 24 de ore în secţia COVID, iată reflecţiile mele:

– deşi am fost „la un pas de moarte” cuvintele medicului Drăghilă, simt că DUMNEZEU mai are cu mine CEVA de făcut…în primul rând să-L mărturisesc mai mult oamenilor…

– asociez secţia COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toţi întră pe picioare, apoi are loc trierea: unii în RAI, adică acasă în bucuria celor dragi, alţii în Iad, în întuneric…ducâdu-i „cu picioarele înainte” alţii…

– dintr-un antivaccinist acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului la fel ca sfinţitul stareţul EFRÈEM Vatopedinul”, se arată în mesaj.

Preotul sibian afirmă că „antivacciniştii sunt influenţaţi malefic de duhurile demonice care iau nepregătite sute de suflete”.

„Dragii mei, vaccinaţi-vă ca să nu ajungeţi aici. Soţia mea, Mari, vaccinată, n-are covid, iată un exemplu concludent. De pe pat de spital vă îmbrăţişez şi vă doresc multă, multă, sănătate”, a mai scris preotul.