Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a anunțat care vor fi principalele modificări pe care echipa ce se va ocupa de campaniile electorale le va avea în vedere, informează DCNews.

„Am avut o întâlnire tehnică în cadrul PSD, o întâlnire de pregătire a unui an extrem de important, cu două tururi de alegeri – alegeri europarlamentare şi prezidenţiale, iar membrii PSD, militanţii PSD trebuie să fie pregătiţi pentru aceste alegeri aşa cum au fost de fiecare dată. (…) Au fost câteva elemente de noutate discutate în această perioadă legate de o schimbare de optică, cumva, a PSD. Dacă până acum PSD miza foarte, foarte mult, aproape exclusiv pe partea de a discuta direct cu oamenii, de a te întâlni în mod direct cu oamenii, ca militanţii PSD să transmită prin viu grai realizările Guvernului, realizările administraţiei locale şi implementării propunerilor locale de guvernare şi a programului de guvernare naţional, acum PSD va face un pas mai ferm şi mult mai hotărât înspre zona de online.”, a afirmat Gabriel Zetea.

El a spus că este important ca PSD să fie din ce în ce mai prezent în zona online pentru a contracara acele campanii de dezinformare.

„Este extrem de important să fim din ce în ce mai prezenţi în zona de online, pentru că acolo există foarte multe mesaje care, din punctul nostru de vedere, dezinformează românii în ceea ce priveşte lucrurile pe care le face PSD. O să încercăm şi noi să prezentăm punctul nostru de vedere, să fim prezenţi acolo, astfel încât cei care au acces în partea de online la informaţii să aibă informaţia din două surse. Să vadă şi poziţiile celor care spun orice îşi doresc, dar şi poziţiile pe care PSD şi le va prezenta în perioada următoare.”, a explicat liderul social-democrat.

La grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor a avut loc, joi, o şedinţă pe tema organizării campaniei electorale la care au participat responsabilii cu campania electorală din teritoriu, coordonatorul campaniilor electorale PSD, Mircea Drăghici, dar şi secretarul general Codrin Ştefănescu.