Evenimentul Zilei > Politica > PSD Constanța e cu Liviu Dragnea, nu cu Valeriu Zgonea
PSD Constanța e cu Liviu Dragnea, nu cu Valeriu Zgonea

PSD Constanța e cu Liviu Dragnea, nu cu Valeriu Zgonea

Președintele organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, consideră că Liviu Dragnea trebuie să conducă în continuare partidul, “fiind un lider respectat, susținut de majoritatea organizațiilor județene”. Iar președintele executiv Valeriu Zgonea “nu se simte prea bine”.

PSD-iștii constănțeni se vor poziționa de partea președintelui Liviu Dragnea, mâine, în ședința Comitetului Executiv Național al partidului. De altfel, președintele organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, glumea astăzi cu  președintele executiv, Decebal Făgădău, atenționându-l în hohotele de râs ale colegilor de partid: “Vezi că  zilele astea președinții executivi nu se simt prea bine”. Felix Stroe considerăcă “în aceste moment în care se declanșează campania electorală, PSD are nevoie de stabilitate, inclusiv la nivelul conducerii”.

El nu a comentat condamnarea la 2 ani de închisoare cu suspendare a liderului Liviu Dragnea. “Nu comentez actele Justiției dar, din punctual meu de vedere, Liviu Dragnea, până astăzi, a dovedit o capacitate organizatorică extraordinară și de management politic, deosebite. Este un lider respectat, care are alături majoritatea organizațiilor județene și nu cred că este momentul să ne îndepărtăm liderul în această bătălie care abia a început”. Felix Stroe a declarat pentru EVZ că, mâine, în ședința de la București, se va hotârî prin vot secret “cine trebuie să plece, Dragnea sau Zgonea?”. Iar Felix Stroe spune că” președintele trebuie să rămână”.