Evenimentul Zilei > Actualitate > PSD a prins „glas”. Ce nume mare din muzica românească s-a înscris în partidul lui Ciolacu
PSD a prins „glas”. Ce nume mare din muzica românească s-a înscris în partidul lui Ciolacu

PSD a prins „glas”. Ce nume mare din muzica românească s-a înscris în partidul lui Ciolacu

Partidul Social Democrat are un nou membru, conforma anunțului făcut de Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița.

Ionuț Dolănescu, fiul cunoscuților cântăreți de muzică populară românească Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, s-a înscris în Partidul Social Democrat. Anunțul a fost făcut, pe Facebook, de către liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

„Ionuț Dolănescu se întoarce acasă! Oamenii buni fac întodeauna echipă!”, a fost mesajul postat de Corneliu Ștefan, pe Facebook.

Din spusele liderului filialei din Dâmbovița a partidului de stânga, momentan, au fost discuții cu privire la un proiect cultural, însă cântărețul de muzică populară ar putea să candideze și la alegeri.

Ionuț Dolănescu întotdeauna a fost un om de stânga. Este dâmbovițean și s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru județul Dâmbovița”, a zis Corneliu Ștefan, pentru stiripesurse.ro.

Întrebat dacă Ionuț Dolănescu ar putea fi sprijinit de PSD la alegerile locale, acesta a răspuns: „Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultura. Cred ca Ionut Dolanescu este un brand național”.

Și tatăl său, Ion Dolănescu, s-a implicat pe scena politcă, fiind deputat de legislatura 2000-2004, în județul Ilfov, pe listele partidului PRM.

Ionuț Dolănescu anunța, în toamna anului trecut, că și-a suspendat spectacolele pentru că trebuie să ajungă în State, pentru a susține de obținere a cetățeniei americane. „Îmi cer scuze tuturor celor care le-am dat întâlnire la spectacole prin afișe, organizatorii m-au înțeles. A trebuit să plecăm mai devreme decât ne-am planificat – eu, soția mea, Doinița și copiii. Sunt pe cale să rezolv o chestiune importantă pentru mine și familia mea, în special pentru cei mici. Am fost chemat de urgență pentru testul de obținere a cetățeniei, sunt emoționat și mândru de această onoare!

Sunt 25 de ani de când am descoperit America și 13 ani de când sunt rezident permanent. Era și timpul să primesc această apartenență legală. Sunt foarte fericit! Îmi iubesc țara nespus, însă pentru copiii mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mai bună. Este mai tot timpul cald, copiii mei sunt familiarizați cu sistemul de învățământ, iar lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World. Și sora mea, Camelia Filip, și mama, Maria Ciobanu, au cetățenie americană”, spune interpretul de muzică populară în urmă cu ceva timp, pentru libertatea.ro.