Proiectorul care transformă 2D în 3D

Proiectorul care transformă 2D în 3D

Noul gadget poate fi folosit şi în încăperi intens luminate. A apărut şi în România şi costă aproximativ 2.800 de lei.

Benq a lan­­sat primul proiector 3D HD care permite conversia în timp real a imaginilor 2D în 3D. Ochelarii 3D nu necesită un emiţător suplimentar, sincronizandu-se direct cu imaginile proiectate.

Practic, nu trebuie să-i încarci sau să-i conectezi la vreun aparat suplimentar. Are 2.200 de lumeni Imaginile HighDefinition sunt proiectate chiar şi în încăperi intens luminate, datorită contrastului nativ de 10.000:1, a luminozităţii de 2.200 ANSI Lumeni.

Modelul W703D este capabil să transforme în 3D filme de pe Blu-ray, transmisiuni sportive şi chiar emisiuni de televiziune. Are capacitatea de a proiecta imagini cu o diagonală de până la 7,6 metri, este echipat cu un difuzor încorporat cu o putere de 10W şi oferă posibilităţi multiple de conectare. Aparatul detectează au­tomat sur­­­­sa de semnal 3D.

Ne puteți urmări și pe Google News

Durata de utilizare este de 5-6 ani

Proiectorul vine cu o telecomandă cu tastatură iluminată, uşor de controlat chiar şi pe întuneric. Durata de viaţă a lămpii este de 6.000 de ore în mod eco, ceea ce se traduce printr-o funcţionare intensă a proiectorului pe o perioadă de 5-6 ani, sau o utilizare în weekend de 9-10 ani.

Benq W703D a apărut şi în magazinele din România şi costă aproximativ 2.800 de lei. Citiți și:

  • Proiectorul de buzunar