Evenimentul Zilei > Politica > Profeție sumbră în politică: „PSD se va desființa la sfârșitul lui 2020!”
Profeție sumbră în politică: „PSD se va desființa la sfârșitul lui 2020!”

Profeție sumbră în politică: „PSD se va desființa la sfârșitul lui 2020!”

Jurnalistul Radu Banciu face o „previziune” care le dă fiori reci foștilor baroni din PSD.

Radu Banciu este de părere că pierderea alegerilor locale îi duce pe membri PSD cu un pas mai aproape de dispariția lor, care se va produce cel mai probabil după alegerile parlamentare care vor avea loc în iarna acestui an.

În ceea ce îi privește pe cei de la USR, Baniciu susține că aceștia nu au nicio perspectivă, iar cei de la PNL sunt niște „mitocani”.

„Eu nu m-am mai dus să-l votez acum (pe Nicușor Dan), că nu mai aveam de ce. Erau destui care se duceau și iată că votul meu, ăla care lipsește de opt ani, n-a contat nici de data asta. S-au dus și l-au votat unii destul. Eu sper să-i fi ajuns lui Nicușor votul ăla al meu din 2012 și să se fi spălat pe cap cu el, deoarece e bun și azi la ceva.

În rest, rezultatele la București sunt așteptate. Era clar că va urma această recatombă a PSD, care e în derivă. Va pierde și parlamentarele. Așa cum spuneam la sfârșitul anului trecut, că am senzația că sunt singurul care a spus-o, ei bine, am avut dreptate: PSD se va desființa la sfârșitul lui 2020. Iată că suntem foarte aproape de acest verdict, unul implacabil întrucât, după înfrângerea de la europarlamentare, toți escrocii care vor mai rămâne în partidul ăsta vor pleca la altele, pentru că nu va mai fi nimic de pârjolit acolo.

Dar vreau să le transmit tolomacilor din PSD, alegătorilor lor în primul rând și doamnei Firea faptul că nu e o înfrângere. Au stat mai mult la conducerea României decât a stat Nicolae Ceaușescu. Să nu uităm! Deci de 30 de ani nu auzim decât povestea asta cu pensii, cu salarii, cu pufuleți și cu pufarin, dar construcții ioc!

Ei bine, iată că s-a încheiat istoria acestui partid, e pe cale să se încheie”, a afirmat jurnalistul.