Planul secret al Gabrielei Firea după părăsirea Primăriei Capitalei. „Contați pe implicarea mea!”

Planul secret al Gabrielei Firea după părăsirea Primăriei Capitalei. „Contați pe implicarea mea!”

Gabriela Firea vrea să fie o voce a oamenilor și să îi ajute in continuare.

Chiar după ce a pierdut Primăria București în favoarea lui Nicușor Dan, Gabriela Firea nu se dă bătută. Ba mai mult, își și face planuri de viitor.

Mesajul Gabrielei Firea pentru fani

Pe rețelele de socializare ea a transmis un mesaj în care a anunțat că va continua să fie „o voce a oamenilor”. Gabriela Firea a dezvăluit că nu va renunța la luptă, declarația fiind făcută în timp ce ea se pregătește să predea mandatul lui Nicușor Dan. Firea i-a sfătuit pe români să „conteze pe implicarea sa” și în perioada următoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce planuri are Gabriela Firea

Fostul primar general al Capitalei a precizat pe pagina sa oficială de Facebook care sunt viitoarele ei planuri.

„Pe mine Dumnezeu m-a înzestrat cu puterea de a trece peste momentele grele. Chiar dacă de astăzi nu mai sunt primarul oamenilor, voi fi cu siguranță vocea oamenilor. Pentru că întreaga mea activitate de aici înainte, nu știu ce voi face, mă voi liniști, mă voi odihni, mă voi sfătui cu familia și prietenii, nu știu exact ce decizie voi lua și încotro mă voi îndrepta.”, a scris Gabriela Firea.

„Voi fi întotdeauna o voce a oamenilor”

„Dar un lucru este cert. Voi fi întotdeauna o voce a oamenilor, o voce a bucureștenilor. Iar întreaga mea energie va fi canalizată pentru că dvs. să vă fie puțin mai bine.

Am venit în politică doar pentru a munci și cred că acest lucru îl recunosc și adversarii mei”, este mesajul Gabrielei Firea din videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea, optimistă până la sfârșit

Gabriela Firea nu crede nici acum că a pierdut alegerile la Primăria Capitalei. Imediat după comunicarea rezultatului exit-poll-ului de la ora 21:00, ea a oferit un interviu în care spus că spre dimineața se va ști cu exactitate rezultatul real al luptei pentru fotoliul de edil general al Capitalei.

„Dimineață vom ști care este rezultatul real în București. (…). Mulțumesc tuturor celor care au participat la vot. Este o dovadă de respect pentru orașul nostru, comunitatea noastră. Prin urmare, orice cifre se anunță în această seară nu au cum să fie cele oficiale. Sunt cele furnizate de niște sondaje. Nu înseamnă că avem deja învinși și învingători. Le transmit tuturor colegilor din țară să numere corect. (…)”, a declarat Gabriela Firea seară trecută, potrivit cancan.ro.