Evenimentul Zilei > Social > Produsele pe care trebuie să le adaugi în apă în fiecare dimineață. Beneficiile pentru organism
Produsele pe care trebuie să le adaugi în apă în fiecare dimineață. Beneficiile pentru organism

Produsele pe care trebuie să le adaugi în apă în fiecare dimineață. Beneficiile pentru organism

Există o serie de produse care îți pot ajuta organismul în fiecare dimineață. Trebuie doar să le adaugi în apă și să bei.

Apa acidă cu lămâie sau lime diluează acidul uric, care, acumulându-se, duce la dureri articulare și gută. În plus, această apă stimulează digestia prin secreția de bilă, sucuri și enzime. Un alt beneficiu este că îmbunătățește circulația sângelui. Totuși, este bine de știut că în cazul în care ai gastrită, nu este recomandat.

Aloe vera întărește sistemul imunitar, îmbunătățește digestia, contribuie la vindecarea rapidă a rănilor pe mucoase. Această plantă are proprietăți antiinflamatorii și antivirale. Așadar, funcţionează la fel ca un antibiotic. Întinereşte pielea, întăreşte părul şi îmbunătățește creşterea lui. Pe scurt, are acţiune de tonifiere generală. Poate fi administrat în cazul proceselor erozive ale tractului digestiv.

Care este beneficiul clorofilei

Clorofila este un pigment verde din plante. Are rol de curățare a limfei și sângelui, fortifică imunitatea și participă la formarea sângelui. De asemenea, inhibă reproducerea florei bacteriene şi fungice în tractul gastro-intestinal şi în cavitatea bucală.

În același timp, clorofila elimină toxinele și substanțe radioactive. În cazul în care este aplicată cu succes, ajută în terapia complexă și prevenirea cancerului, a proceselor inflamatorii, boli ORL, boli gastro-intestinale etc. Poate fi administrat în cazul proceselor erozive ale tractului digestiv.

Wheatgrass

Wheatgrass este o băutură pe bază de suc din germeni de grâu, cu efect purificator şi nutritiv. Este bogat în clorofilă, fibre, enzime, acizi organici şi oligoelemente. Îmbunătățește starea pielii, normalizează funcția glandei tiroide, împiedică formarea celulelor canceroase, normalizează tensiunea. De asemenea, băutura curăță vezica biliară, îmbunătățește funcția ficatului, imunitatea și elimină radicalii liberi, împiedică formarea florei bacteriene patogene.

Un alt produs pe care îl poți adăuga în apă este spirulina. Este o algă bogată în aminoacizi, minerale şi fermenţi graşi polinesaturați. Spirulina stimulează imunitatea, îmbunătățește starea ficatului, ochilor și sistemului endocrin. În plus, poate fi administrat în cazul proceselor erozive ale tractului digestiv.

Amestecurile de fibre, care se vând separat de suplimentele nutritive, au un spectru de acțiune mai îngust. Ele ajută la îmbunătățirea digestiei și curățarea intestinului. În plus, normalizează nivelul de zahăr și colesterol în sânge. Poate fi administrat în cazul proceselor erozive ale tractului digestiv, potrivit Realitatea.