Evenimentul Zilei > Justitie > Procurorul General SESIZAT cu privire la Protocolul SRI-PICCJ! MEDIAFAX: „Au fost comise INFRACȚIUNI”
Procurorul General SESIZAT cu privire la Protocolul SRI-PICCJ! MEDIAFAX: „Au fost comise INFRACȚIUNI”

Procurorul General SESIZAT cu privire la Protocolul SRI-PICCJ! MEDIAFAX: „Au fost comise INFRACȚIUNI”

Mediafax a sesizat Procurorul General al României în legătură cu posibile infracțiuni comise în urma semnării și punerii în aplicare a Protocolului SRI-Parchetul ÎCCJ.

Există suspiciunea de uzurparea funcției, abuz în serviciu, compromiterea intereselor justiţiei, delapidare, deturnare de fonduri.

Într-un document adresat Procurorului General, Mediafax cere să dispună desecretizarea și cercetarea celorlalte protocoale semnate de către Serviciul Român de Informaţii cu alte instituţii şi aducerea lor la cunoştinţa publicului.

Sesizarea va fi transmisă Comisiilor Superior al Magistraturii, Ministrului Justiţiei, Avocatului Poporului, Preşedinţiei, Preşedintelui Camerei Deputatilor, Preşedintelui Senatului, Comisiilor judice ale Senatului si Camerei Deputatilor, Comisiilor de abuzuri a Senatului şi Camerei Deputaţilor, Comisiilor parlamentare de control al SRI, informează Mediafax.ro

Puteți citi aici textul integral al scrisorii

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.