Evenimentul Zilei > Actualitate > Probleme pentru clanul Cămătarilor. Locotenent important reținut pentru viol
Probleme pentru clanul Cămătarilor. Locotenent important reținut pentru viol

Probleme pentru clanul Cămătarilor. Locotenent important reținut pentru viol

Belu Florin, zis Ureche, este acuzat de viol şi a fost reţinut recent de oamenii legii.

Probleme pentru clanul Cămătarilor. Locotenent important reținut pentru viol. Conform informaţiilor de la Antena 3, Belu Florin este unul dintre locotenenţii clanului Cămătaru, condus de fraţii Sile şi Nuţu Cămătaru.

O tânără susţine că Belu Florin a violat-o într-un apartament în luna februarie. După ce l-a cunoscut în mediul online, victima a fost ademenită sub pretextul realizării unei reclame. Odată ajunsă în locuinţă, ea ar fi fost violată. Dosarul a ajuns la Judecătoria Sectorului 1.

Probleme pentru clanul Cămătarilor

„În data de 02 martie 2021, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

În fapt, in luna februarie a acestui an, o tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul online, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o pe tânără la apartamentul, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual.

Ieri, 02 martie, cel îl cauză a fost condus la audieri, ulterior, în baza probatorului administrat fiind reținut. Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, se arată într-un comunicat al poliției”, arată Antena 3.

Belu Florin şi legăturile cu politica

În februarie 2016, Belu Florin a fost implicat într-un scandal cu Cristian Rizea, după suspendarea acestuia de la șefia PSD Sector 5, în urma unui scandal intern cu Robert Negoiță.

Conform B1 TV, Rizea a organizat atunci o ședință târzie cu apropiații săi din echipa de campanie. Şansele sale de a candida pentru Primăria Sectorului scăzuseră dramatic.

Discuţiile au fost aprinse şi au continuat inclusiv pe stradă. La ieșire din clădirea în care fusese şedinţa, Florin Belu i-a cerut explicaţii lui Cristi Rizea.

Pe un ton aprins, Ureche a fost văzut gesticulând nervos și chiar amenințându-l pe social-democrat. Rizea îi promisese lui Florin Belu, care era şi şeful de campanie, funcția de viceprimar.

Şi cum Ureche se obişnuise cu ideea că va fi mâna dreaptă a primarului, era de înţeles frustrarea. Conform cancan.ro, prietenii începuseră să-l alinte Don Viceprimar. Despre Florin Belu se ştie că este unul dintre finii lui Nuțu Cămătaru.

În 2012, Cămătaru a fost nașul de cununie al lui Belu și-al Mihaelei. Ureche îi câştigase inima după îndelungi insistențe şi la mare concurenţă cu Ciprian Parfurmaru’ din Berceni. Mariajul n-a rezistat mult şi după doar două luni, Mihaela a fugit.