Păstrând totuși urme vagi ale drăgăleșeniei de odinioară, Priscilla Presley, acum în vârstă de 71 de ani, a recunoscut că a fost în trecut victima unor operații estetice ratate și ale unor chirurgi plasticieni complet netalentați.

Mesajele venite pe Twitter din partea telespectatorilor au criticat însă fără milă aspectul modificat de bisturiu:

”Mutam de pe un canal pe altul când tocmai am văzut că Lorraine intervievează o șopârlă. Se pare încă e doar Priscilla Presley după o nouă operație”
”Cred că trebui să există totuși un punct în care să-și spui ”gata cu operațiile estetice” pentru că apoi începi să semeni perfect cu monstrul lui Frankenstein”

”Chiar îmi pare rău. Sunt sigur că e femeie cumsecade, dar pur și simplu am avut coșmaruri după ce m-am uitat la emisiunea cu pricina”

”Biata #PriscillaPresley abia își poate mișca fața”

Au existat însă și câteva mesaje de susținere pentru cea care a fost căsătorită cu regele rock`n`roll-ului din 1967 până-n 1973. Priscilla a dezvăluit că în ciuda infidelităților și a dureroasei separări, a rămas în relații apropiate cu Elvis până la moartea acestuia survenită prematur în 1977. ”Nu a mai fost nimeni ca el. Era fantastic de grijuliu, atent. Avea, bineînțeles, toanele lui, dar toate acestea contribuiau la extraordinara sa creativitate ”, a mai spus Priscilla, mama Lisei Marie Presley, unicul copil al legendarului artist.