Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry nu ţine cont de nimic. Nici de regină, nici de sănătatea ei, nici de vârstă. Va călca pe cadavre. Cine face anunțul
Prințul Harry nu ţine cont de nimic. Nici de regină, nici de sănătatea ei, nici de vârstă. Va călca pe cadavre. Cine face anunțul

Prințul Harry nu ţine cont de nimic. Nici de regină, nici de sănătatea ei, nici de vârstă. Va călca pe cadavre. Cine face anunțul

După ce cotidianul britanic Daily Mail a anunțat că al doilea volum al memoriilor la care lucrează prințul Harry va fi publicat numai după moartea reginei Elisabeta a II-a, purtătorul de cuvânt al prințului a negat totul.

Al doilea volum cu memoriile prințului Harry, care face parte dintr-un acord de patru cărți, nu va fi lansat după moartea bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, aşa cum a susţinut Daily Mail.

Un purtător de cuvânt al ducelui de Sussex a declarat pentru Us Weekly că afirmația, care a fost inițial făcută de Daily Mail din Marea Britanie, este inexactă.

Afacerea e afacere. Apariția cele patru cărți, nu este condiționată de sănătatea sau moartea reginei

Daily Mail a susținut inițial că Harry a fost de acord cu o „afacere profitabilă cu patru cărți – cu a doua numai după moartea reginei”. Purtătorul de cuvânt al prințului Harry neagă că a doua carte va fi lansată după moartea reginei Elisabeta. O veste care, firește, a ridicat o serie de întrebări și va fi speculată din plin. Ce va cuprinde acea a doua parte a memoriilor? Ceva compromițător?

Cum se întâmplă de obicei, vor curge și răspunsuri, care de care mai bizare și, mare din ele inventate, venite din surse ”apropiate” fie de prinț, fie de Meghan, fie de altcineva. De fapt, chiar și informația cu publicarea celei de a doua părți este tot pe surse, de la editura americană Penguin Random House.

La începutul acestei luni, Random House a anunțat că Harry scrie un „memoriu intim și din inimă” care se așteaptă să fie lansat la sfârșitul anului 2022.

Potrivit acesteia, Harry și Meghan au semnat un contract pentru patru cărți: două volume de dezvăluiri puse pe hârtie de fiul cel mic al prințesei Diana și un ghid pentru un stil de viață sănătos, scrie de fost actriță de la Hollywood, Meghan Markle. De precizat că soții au promis să semneze un contract cu editura care să le ofere cea mai mare sumă, licitația pornind de la 25 de milioane de dolari, estimându-se că s-ar putea ajunge la 35-40 de milioane de dolari.

Sumele negociate nu au fost dezvăluite. Prințul va dona din încasări

„Prințul Harry va împărtăși, pentru prima dată despre experiențele, aventurile, pierderile și lecțiile de viață care l-au ajutat să-l modeleze”, a anunțat Random House.

„Îşi va povesti viața publicului începând din copilărie până în zilele noastre, inclusiv dedicarea sa pentru serviciu, datoria militară care l-a dus de două ori pe fronturile Afganistanului și bucuria pe care a găsit-o în a fi soț și tată, prințul Harry va oferiți un portret personal onest și captivant, care arată cititorilor că în spatele a tot ceea ce cred că știu se află o poveste umană, curajoasă și înălțătoare. ”

Editorul a menționat că Harry va descrie, în această carte, „experiențele, aventurile, pierderile și lecțiile sale de viață care l-au modelat ca persoană”. Prințul lucrează la carte cu câștigătorul Premiului Pulitzer, John Moringer, co-autor al faimoasei autobiografii a lui Andre Agassi „Sincer”, în care sportivul a recunoscut că a detestat întotdeauna tenisul, care i-a adus faimă.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.