Primul mesaj al SOLISTULUI trupei GOODBYE TO GRAVITY după evenimentul tragic din COLECTIV. ANDREI GĂLUȚ: ”Să ne vedem sănătoși și la cât mai multe concerte!” | FOTO și VIDEO

Primul mesaj al SOLISTULUI trupei GOODBYE TO GRAVITY după evenimentul tragic din COLECTIV. ANDREI GĂLUȚ: ”Să ne vedem sănătoși și la cât mai multe concerte!” | FOTO și VIDEO

Andrei Găluț, solistul Goodbye to Gravity, internat Spitalul Crucii Roșii Beverwijk, din Olanda, după tragicul eveniment din clubul Colectiv, a transmis un mesaj emoționant la gala Metalhead Awards, unde trupa a primit premiul special ”Best Romanian Rock Ambassador”.

Redăm în totalitate mesajul lui Andrei Găluț:

”Cei care m-au cunoscut știu cât de mult ne-ar fi plăcut să fim în fața voastră acum, dar nu a fost să fie așa. Știu că tot s-a discutat despre acel eveniment și nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente. Momente în care primești o palmă cruntă de la viața, care te pune la pământ, îți întunecă visele și ți-i răpește pe cei dragi, fără motiv și fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine și sute de alți oameni minunați, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War.

Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ținenem capul sus atât pentru noi cât și pentru ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vă mulțumesc tuturor, celor care apreciază și cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem sănătoși și la cât mai multe concerte! Andrei.”

In tragicul eveniment petrecut pe 30 octombrie la clubul Colectiv din București, 63 de oameni și-au pierdut viața. Printre aceștia se află și cei 4 colegi de trupă a lui Andrei Găluț, dar și iubita acestuia.

Atunci, în urma aprinderii unor artificii, buretele aflat pe unul dintre stâlpii clubului Colectiv a luat foc. Apoi, acesta s-a extins cu repeziciune pe tavanul localului.

La începutul lunii ianuarie, Andrei Găluț a postat pe pagina sa personală de facebook o fotografie care poartă doliu în care se află el cu iubita lui. 

Foto: Facebook Andrei Găluț