Evenimentul Zilei > Social > Primul gest de sfidare a coronavirusului: Bienala de Arhitectură de la Veneția nu se amână!
Primul gest de sfidare a coronavirusului: Bienala de Arhitectură de la Veneția nu se amână!

Primul gest de sfidare a coronavirusului: Bienala de Arhitectură de la Veneția nu se amână!

În ciuda contextului actual, Bienala de Arhitectură de la Veneția se va deschide publicului pe 23 mai, au confirmat organizatorii când au dezvăluit detaliile programului.

Alte evenimente din nordul Italiei au fost amânate din cauza epidemiei de coronavirus, printre care și cel mai mare salon de mobilă din lume, Salone del Mobile de la Milano, prevăzut a avea loc între 21 și 26 aprilie. Acesta a fost amânat pentru 16-21 iunie a.c.

„În urma unei ședințe extraordinare de astăzi (25 februarie, n.r.) a Consiliului Director al Federlegno Arredo Eventi și având în vedere situația de urgență în materie de sănătate publică, a fost luată decizia de a amâna viitoarea ediție a Salone del Mobile”, se arată în comunicat.

„Confirmarea schimbării datei pentru târg – susținut puternic de primarul Milanului Sala Sala – înseamnă că producătorii, într-un spectacol major de responsabilitate, vor putea prezenta lucrările finalizate unui public internațional care vede anual evenimentul Salone del Mobile ca reper pentru creativitate și design. ”

Numărul persoanelor infectate de virus în Italia a crescut brusc în ultimele zile, majoritatea cazurilor fiind raportate în regiunea Lombardiei, cu capitala la Milano.

„Milano trebuie să continue”

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE