Evenimentul Zilei > Actualitate > Primul câştigător de la „Dansez pentru tine”, acuzat că şi-a inventat povestea ca să pună mâna pe premiul cel mare
Primul câştigător de la „Dansez pentru tine”, acuzat că şi-a inventat povestea ca să pună mâna pe premiul cel mare

Primul câştigător de la „Dansez pentru tine”, acuzat că şi-a inventat povestea ca să pună mâna pe premiul cel mare

Fosta logodnică a lui Florin Birică, câştigătorul primei ediţii a "Dansez pentru tine", povesteşte că tânărul a dat-o afară din casă după ce a pus mâna pe banii din concurs.

Mai mult, Ana Maria a declarat pentru CanCan faptul că Florin Birică nu este orfan, aşa cum a susţinut în timpul competiţiei: „Spunea că nu-şi cunoaşte mama, dar minţea. Vorbeau mereu la telefon, iar, după ce a câstigat, ea a cheltuit din banii pe care i-a facut el dansând! Eu, din tot concursul, m-am ales doar cu un telefon, un tricou si o pereche de papuci”.
Imediat după concurs, Florin Birică şi-a cumpărat în Iaşi o garsonieră şi spunea că o să se însoare cu Ana Maria. Fata însă a declarat acum că Florin s-a supărat atunci când i-a cerut s-o treacă şi pe ea ca proprietar al casei, iar într-o zi i-a luat de pe deget inelul de logodnă pe care el i-l dăruise şi a dat-o afară din casă.
Tânăra s-a mutat de ceva vreme in Italia şi urmează să se căsătorească. Florin Birică a concurat în prima ediţiei a show-ului „Dansez pentru tine”, fiind partenerul Andrei.