Evenimentul Zilei > Actualitate > PRIMELE DECLARAŢII DIN PUŞCĂRIE. GIGI BECALI: „Domnul Ponta mi-a fost chiar camarad. Voi fi graţiat până în ziua Paştelui”
PRIMELE DECLARAŢII DIN PUŞCĂRIE. GIGI BECALI: „Domnul Ponta mi-a fost chiar camarad. Voi fi graţiat până în ziua Paştelui”

PRIMELE DECLARAŢII DIN PUŞCĂRIE. GIGI BECALI: „Domnul Ponta mi-a fost chiar camarad. Voi fi graţiat până în ziua Paştelui”

Gigi Becali a făcut primele declaraţii din puşcărie în cadrul unei emisiuni de la România TV.

Gigi Becali este la închisoare de 11 luni, timp în care nu a oferit niciun interviu. Jurnaliştii de la România TV au stat de vorbă cu latifundiarul din Pipera, care şi-a exprimat durerea într-un interviu înregistrat.
"Am făcut lucrare cu aur curat, dar astăzi, pentru că Dumnezeu a vrut să fiţi alături de sotia mea, am să vreau să fac o lucrare de argint.
Îmi cer iertare pentru tonalitate, dar este vocea durerii din inima şi sufletul meu. Un bărbat care 11 luni a fost luat din casa lui si care nu şi-a văzut nevasta, mama şi cei trei copii, si acum cu smerenie, dragoste şi respect, pentru că mereu sunt atent la declaraţiile lui Băsescu, asa cum domnia sa a spus aseară în interviu, aşa îl rog şi eu cu mare stimă şi cu respect să pună un consilier să deschidă şi să citească legea executării în regimul deschis la recomense. Să vadă acolo ca eu, Becali, am fost luat de judecator, dar aveam voie 30 de zile în sanul familiei. Nu mi s-a dat o zi. Justitia este tot mai puternica în ţara asta, iar acest lucru se vede. Nu comentez deciziile, poate pentru ca am devenit un om mai smerit. M-am mantuit pentru ca nu m-am aparat când am fost judecat. Oricum, nu crede domnul preşedinte că nu am făcut sechestrare de persoane.
Nu comentez dosarul schimbului de terenuri. Spun doar atat: cine e cel care fură 600 de milioane si a dat 30 de milioane la altii?
În dosarul valiza vă spun doar atât: nu există nicăieri în lume şi în Europa regim de mită ca ăsta. Am executat jumătate din pedeapsa dată în schimbul transferurilor. Acum, eu vin şi spun, cu mâhnire, în fiecare zi, familia mea e terorizată. Să se ştie că nu am slabit 19 kilograme, nu am paralizat.
De ce nu mi s-a dat dreptul pe care Dumnezeu mi-l da si legea romaneasca să-mi vad familia, să stau cu mama mea, sa stau cu nevasta mea in dormitorul familiei, iertati-mi tonul, dar e vocea durerii. Acea teroare pe care o primesc zi de zi. Asta se asimilează după tortură.
Aş vrea să vă spun un lucru. Medicul îmi spune că trebuie să mă operez urgent. Pe cine deranjez daca am executat un an din pedeapsa să merg sa îmi fac operaţia şi să revin peste cinci luni? Cui îi fac rău? La regimul meu pot.
Dacă eu pot să merg la medic acum, aşa spune legea, nu o spun eu, că pot să merg şi la teatru, aşa spune legea în regimul meu, de ce nu pot să merg? Sunt pedepsit. Respectaţi legea. 
Domnului premier, îl rog din inimă, îmi permit să îi mulţumesc în favoarea graţierii mele. Îl rog să citească legea de executare a pedepsei şi să vadă ce îneamnă regimul deschis.
Sunt cu Isus aici. Chiar dacă nu sunt cu copiii şi nevasta mea aici, eu sunt cu Isus. Dar ce fac cei care nu gândesc ca mine?
Am dureri mari, domnul preşedinte ştie ce înseamnă. Trebuie să mă operez. Urlu de durere, îmi vine să mor din cauza durerii.
Nu mă mai interesează politica, doar fotbalul.
Eu v-am spus ce se întâmplă în puşcăriile din România. Nu e normal aşa ceva. Eu cred că îmi dă graţierea de Paşte.

Chiar dacă nu îmi dă graţierea, un lucru sunt obligaţi să-l facă, îi obligă legea şi Dumnezeu, pentru că Dumnezeu le-a permis să fie în funcţii, poate pentru un om pe care l-au cunocut domnul preşedinte şi domnul premier, domnul Ponta mi.a fost chiar camarad, eu soldat, el caporal, să citească legea.", a declarat Gigi Becali, într-un interviu înregistrat, la România TV.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells! Cu cine va lupta pentru „careul de ași”
  • SITUAȚIE SCANDALOASĂ: Director în ASF cu patru salarii pe lună. Suma totală pe care o încasează e uriașă
  • Sondaj INSCOP: PDL scade, creștere spectaculoasă a Partidului Mișcarea Populară

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Descoperirea incredibilă a unui fotograf: "Am folosit aplicaţia Google Earth şi am văzut asta în mijlocul deşertului. Este INCREDIBIL" Foto Galerie
  • Virginele din Albania care trăiesc şi arată ca nişte bărbaţi: "Nu am niciun regret"| FOTO
  • Incidente stranii pe cerul României. EXTRATEREŞTRI în ţara noastră? / VIDEO

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: