Evenimentul Zilei > Actualitate > Primăria din comuna ialomițeană Dridu nu mă ajută să intru în posesia terenului lăsat moștenire de tatăl meu
Primăria din comuna ialomițeană Dridu nu mă ajută să intru în posesia terenului lăsat moștenire de tatăl meu

Primăria din comuna ialomițeană Dridu nu mă ajută să intru în posesia terenului lăsat moștenire de tatăl meu

Odată cu înmulțirea neregulilor privind retrocedările anchetate de procurori, vreau să fac cunoscut și cazul meu. Am calitatea de urmaș conform unui Certificat de moștenitor nr.43 din 16 mai 2012 , al tatălui meu, Ion Banu. În urma sa a rămas un teren agricol situat în comuna Dridu, Ialomița, cu suprafața totală de 2,54 ha.

Autor: Tudor Banu (transportator)

Unchiul meu, Banu Constantin, a arendat din această suprafață de 2,54 ha o bucată de 0,87 ha conform Contract de Arenda nr.7, din 22 ianuarie 2008 încheiat cu Electrics Com din Dridu. Restul terenului nu a fost dat nimănui

. De mai mult timp am făcut numeroase cereri și petiții către primăria comunei Dridu în care ceream să mi se spună unde este poziționat exact acest teren pentru că eu nu cunoșteam cu exactitate amplasamentul și aveam informații că anumite firme îl lucreză ilegal.

Lipsă de implicare

Reprezentanții Primăriei Dridu mi-au dat numai răspunsuri mincinoase, ascunzând realitatea. Primăria Dridu a refuzat să dea curs cererilor și sesizărilor mele. Bănuiala mea este că sunt cel puțin opt ani de înșelăciuni cu ajutorul primariei. Am înștiințat Parchetul, Po liția Urziceni, Secția 5 Jilavele, județul Ialomița, dar reprezentanții autorităților fac tot posibilul pentru a împinge totul spre o simplă „tulburare de posesie”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: