EVZ SCRIS DE CITITORI. Primăria din comuna ialomițeană Dridu nu mă ajută să intru în posesia terenului lăsat moștenire de tatăl meu (pentru concurs)
Editura Evenimentul si Capital

EVZ SCRIS DE CITITORI. Primăria din comuna ialomițeană Dridu nu mă ajută să intru în posesia terenului lăsat moștenire de tatăl meu (pentru concurs)

Odată cu înmulțirea neregulilor privind retrocedările anchetate de procurori, vreau să fac cunoscut și cazul meu. Am calitatea de urmaș conform unui Certificat de moștenitor nr.43 din 16 mai 2012
Autor: | | 0 Comentarii | 415 Vizualizari

Odată cu înmulțirea neregulilor privind retrocedările anchetate de procurori, vreau să fac cunoscut și cazul meu. Am calitatea de urmaș conform unui Certificat de moștenitor nr.43 din 16 mai 2012 , al tatălui meu, Ion Banu. În urma sa a rămas un teren agricol situat în comuna Dridu, Ialomița, cu suprafața totală de 2,54 ha.

Autor: Tudor Banu (transportator)

Unchiul meu, Banu Constantin, a arendat din această suprafață de 2,54 ha o bucată de 0,87 ha conform Contract de Arenda nr.7, din 22 ianuarie 2008 încheiat cu Electrics Com din Dridu. Restul terenului nu a fost dat nimănui

. De mai mult timp am făcut numeroase cereri și petiții către primăria comunei Dridu în care ceream să mi se spună unde este poziționat exact acest teren pentru că eu nu cunoșteam cu exactitate amplasamentul și aveam informații că anumite firme îl lucreză ilegal.

Lipsă de implicare

Reprezentanții Primăriei Dridu mi-au dat numai răspunsuri mincinoase, ascunzând realitatea. Primăria Dridu a refuzat să dea curs cererilor și sesizărilor mele. Bănuiala mea este că sunt cel puțin opt ani de înșelăciuni cu ajutorul primariei. Am înștiințat Parchetul, Po liția Urziceni, Secția 5 Jilavele, județul Ialomița, dar reprezentanții autorităților fac tot posibilul pentru a împinge totul spre o simplă „tulburare de posesie”.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Evenimentul zilei scris de cititori

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate