Andreea Lițescu a fost numită de către compania Wizz Air, comandant de bază la Otopeni în rețeaua de transport proprie, devenind astfel prima femeie din țară care ocupă această funcție, a anunţat joi compania aeriană low-cost, potrivit Mediafax.

Prima femeie comandant din România a absolvit Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă şi a urmat cursurile Facultăţii de Inginerie Aerospaţială Bucureşti. Cariera sa aviatică a început cu operarea unei aeronave Boeing 737 pentru o altă companie aeriană, iar în aprilie 2011 s-a alăturat Wizz Air în calitate de Senior First Officer. În noiembrie 2013 a devenit comandant şi de atunci a lucrat la Bucureşti.

Wizz Air operează o flotă de 61 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări. Toate zborurile sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri.


A lăsat PAMPOANELE pentru ARTILERIA grea. Cum arată MAJORETA care LUPTĂ în Afganistan | GALERIE FOTO

Rachel Washburn, majoreta care luptă în Afganistan Rachel Washburn, majoreta care luptă în Afganistan Rachel Washburn, majoreta care luptă în Afganistan Rachel Washburn, majoreta care luptă în Afganistan Rachel Washburn, majoreta care luptă în Afganistan


BĂTĂLIE pe VIAŢĂ şi pe MOARTE. Femeia care a făcut imposibilul să devină POSIBIL | GALERIE FOTO

Miss Marea Britanie Miss Marea Britanieg înainte şi după bulimie Miss Marea Britanie Miss Marea Britanie şi Mister Univers Miss Marea Britanie şi Mister Univers


 

Te-ar putea interesa și: