Evenimentul Zilei > Actualitate > Prima farmacie online din Romania care va reduce preturile conform cotei reduse de TVA (P)
Prima farmacie online din Romania care va reduce preturile conform cotei reduse de TVA (P)

Prima farmacie online din Romania care va reduce preturile conform cotei reduse de TVA (P)

Scaderea TVA la alimente are si efecte pe care, cel mai probabil, consumatorii nu le-au banuit. Astfel, toate suplimentele alimentare care sunt comercializate de farmacii vor avea pretul redus datorită scaderii taxei pe valoare adaugata de la 24 la 9%. În categoria “suplimente alimentare” intră majoritatea tratamentelor naturiste pe care ceimaimulți dintre noi le preferăm datorită efectelor secundare reduse în comparație cu medicația clasică. Farmacia Ardealul este prima farmacie din online care anunta scaderea preturilor in conformitate cu legea, astfel incat majoritatea preturilor la produsele comercializate online vor inregistra scaderi semnificative

     Domnul farmacist Echim George, administratorul societatii, ne-a declarat urmatoarele: "Ne-am pregatit pentru aceasta scadere a TVA-ului astfel incat, încă de sâmbătă 30 mai, clientii nostri vor putea achizitiona de pe site-ul nostru online www.farmaciaardealul.ro la preturile reduse. Deja pe site-ul nostru avem preturi mici raportat la concurenta, in multe cazuri chiar cele mai mici preturi de pe piata. La gama de produse pentru slabit Visi slim, spre exemplu, preturile vor deveni și mai atractive. Visi slim Line va putea fi achizitionat la pretul de 32,5 lei cutia, iar Visi slim Light la pretul de 28,6 lei cutia. De asemenea, la laptele praf Aptamil avem deja preturile cele mai mici din Romania, iar de sambata o cutie de Aptamil va putea fi achizitionata de pe site-ul nostru la pretul de 46 lei. Si preturile la transport au inregistrat o scadere semnificativa, chiar daca nu din cauza TVA-ului ci a volumului mare de vanzari pe care il inregistram, astfel incat oferim transport prin curierat rapid incepand cu 8 lei in toata tara."

     Scaderea TVA de la 24 la 9% inseamna o scadere efectiva a preturilor cu peste 12% la toate suplimentele alimentare, ceea ce inseamna o economie importanta pentru clientii farmaciilor online. Este interesant de urmarit daca in acest domeniu magazinele online vor prefera samentina preturile, marindu-si profitul sau daca vor urma exemplul Farmaciei Ardealul modificandu-le in favoarea clientilor.

     Tot pe site-ul Farmaciei Ardealul am gasit si produse proprii sub brandurile Farmacia Ardealul si Sanoderm, produse fabricate de farmacisti in laboratoarele farmaciilor detinute de aceasta societate comerciala. De la sampoane pentru matreata la creme pentru bebelusi sau creme cu vitamine, produsele sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate dupa formule magistrale concepute si testate de profesionisti. "Societatea nostra este o afacere de familie si avem deja o traditie de 22 de ani in domeniul farmaceutic. Din aceasta cauza incercam sa promovam si produsele noastre proprii, avand o expertiza importanta in acest domeniu. Avem laboratoare in care lucreaza farmacisti cu experienta si incercam sa readucem in prim-plan aceasta parte foarteimportanta a profesiei noastre: activitatea de laborator. Online comercializam doar acele produse pe care legea  le permite insa in farmacie activitatea de laborator este mult mai complexa atât la nivelul formulelor proprii cât și în strânsă colaborare cu medicii prescriptori. In momentul in care legislatia se va schimba, suntem pregatiti sa oferim pe online intreaga gama de servicii pe care farmaciile noastre le ofera", ne-a declarat fondatorul acestei societati, domnul farmacist EchimIlie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: