Evenimentul Zilei > Actualitate > Un CELEBRU prezentator tv suferă de O BOALĂ GRAVĂ și s-a săturat de medici: „Nu mai am toleranță…”
Un CELEBRU prezentator tv suferă de O BOALĂ GRAVĂ și s-a săturat de medici: „Nu mai am toleranță…”

Un CELEBRU prezentator tv suferă de O BOALĂ GRAVĂ și s-a săturat de medici: „Nu mai am toleranță…”

Un celebru prezentator tv din România se confruntă de șase luni cu probleme grave de sănătate, susținând că deși a luat legătura cu medicii, îi este teamă să apeleze la medicație.

Răzvan Fodor a declarat, pentru revista „A List Magazine”, că suferă de depresie și anxietate și că s-a săturat să apeleze la specialiști.

Răzvan Fodor, care a împlinit 43 de ani, susține că această afecțiune nu are legătură cu vârsta pe care o are și că, deși i s-au recomandat medicamente, preferă să meargă în continuare pe remedii homeopate.

„Mă confrunt de 6 luni cu o depresie moderată și o anxietate crescută. Nu cred că este din cauza vârstei. Am căutat soluții, am vorbit inclusiv cu un psihiatru, dar mi-este frică să mă îndrept în zona de medicamentație și prefer să merg în continuare pe remedii homeopate, ceaiuri, meditație și exerciții de respirație.
 
Nu mai am răbdare, nu mai am toleranță să vorbesc cu psihoterapeuți pentru că am vorbit destul. Vreau o scurtătură.

Eu vorbesc zilnic cu Irina, cu prietenii apropiați, cu persoane care au trecut prin asta, dar mi-e greu să mă mobilizez.

N-am motivație să fac sport, deși am un abonament care mă așteaptă de un an de zile să-l consum”, a declarat Răzvan Fodor.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: