Evenimentul Zilei > Social > Previziune NEAGRĂ pentru România. Un renumit seismolog vede SFÂRȘITUL, iar totul seamănă cu 1977. News Alert!
Previziune NEAGRĂ pentru România. Un renumit seismolog vede SFÂRȘITUL, iar totul seamănă cu 1977. News Alert!

Previziune NEAGRĂ pentru România. Un renumit seismolog vede SFÂRȘITUL, iar totul seamănă cu 1977. News Alert!

Directorul onorific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, Gheorghe Mărmureanu, a vorbit, recent despre următorul mare cutremur ce vizează România și a ajuns la câteva concluzii interesante.

Gheorghe Mărmureanu a studiat periodicitatea producerii marilor seisme din Vrancea și, după ani de studii, a ajuns la concluzia că aceste cutremure se repetă într-un mod ciclic. Cu privire la următorul cutremur de proporții ce se va produce în România, Mărmureanu a declarat că acesta va afecta țara mult mai puțin, spre deosebire de cel din anul 1977. Potrivit celui mai renumit seismolog român, cutremurele vrâncene au anumită periodicitate, unele sunt la 37 de ani, altele la 60 de ani sau la 100 de ani.

„Interesant este că toate seismele mari nu au avut cutremure importante înainte. Şi aici este dificultatea cu aceste cutremure din Vrancea, care sunt foarte adânci. Dar nu poţi ţine o ţară sub stres. Ce pot să vă spun este că la viitorul mare cutremur, România va fi mai puţin afectată, unda de şoc se va îndrepta către Kiev şi Chişinău. O cantitate de energie va fi dirijată cum a fost cutremurul din '40”, a spus Gheorghe Mărmureanu, pentru Antena 3.